Karmen a primit o mașină de zeci de mii de euro. Cum a fost surprinsă artista: ”Îmi tremură mâinile”

 Stamen Diana
.

Surpriză de proporții pentru Karmen. Artista a primit cadoul de ziua ei mai devreme decât se aștepta. Karmen a primit o mașină de zeci de mii de euro, dar modul în care i-a fost dat cadoul este unul cum rar se întâmplă.

Într-o zi obișnuit, Karmen a ieșit să ia cina alături de tatăl ei și de soțul său. Proaspăta mămică nu bănuia nicio secundă ce urma să se întâmple și nici nu-i trecea prin cap ce surpriză o așteaptă în profiterolul pe care îl comandase.

Artista a primit cadoul de ziua sa cu o lună mai devreme. Adrian Minune i-a dăruit fiicei sale un bolid în valoare de zeci de mii de euro. În momentul în care Karmen a descoperit cheia de la mașină în prăjitură a început să plângă și nu-i venea să creadă ce se întâmplă. După ce a vărsat câteva lacrimi de fericire, vedeta a ieșit în fața restaurantului pentru a vedea ce bolid a primit.

Karmen a apăsat pe cheia, iar mașina era chiar în stânga ei. Artista i-a mulțumit tatălui său pentru cadou și s-a urcat imediat în noul ei bolid. Emoțiile au fost foarte mari pentru fata cea mare a lui Adrian Minune.

'Am trecut prin niște emoții de nu am cum să vă explic. (…) Mamă, ce frumoasa e mașina. Vino să te pup. Îmi tremură mâinile', a mărturisit Karmen.

Citește și: Ce mult a crescut fetița lui Karmen! Cum arată Sofia Maria Rossa la 2 luni

Karmen se mândrește că e fiica lui Adrian Minune

Te-ai confruntat vreodată cu prejudecăți de pe urma faptului că ești fiica lui Adrian Minune? Ai fost afectată în vreun fel?

Niciodată nu am fost afectată în adevăratul sens al cuvântului de prejudecățile venite din cauza faptului că sunt fiica lui Adrian Minune, pentru că îmi cunosc valorile. Faptul că sunt de etnie rromă nu mă face să fiu mai prejos decât ceilalți. Consider că sunt specială, la fel cum fiecare om este special pentru ce are el, fiecare om este unic, pentru că fiecare este diferit în felul lui. Bineînțeles că m-am lovit de aceste prejudecăți, munca mea a fost pusă pe spatele tatălui meu, dar asta li se întâmplă multor oameni. Mai mult decat atât, prejudecățile oamenilor m-au ambiționat să scot ce e mai bun din mine, să le arăt oamenilor cine sunt eu cu adevărat și ce pot face eu cu toate imperfecțiunile mele.

Ce părere ai despre faptul că, inevitabil, se face asocierea cu tatăl tău și că, uneori, ți se spune Karmen Minune?

Nu mă deranjează faptul că mi se mai spune câteodată Karmen Minune, deoarece port acest nume cu mândrie. Este numele tatălui meu, primit de la străbunica lui, pentru că toți oamenii din jurul lui, când era mic, îi spuneau „copilul minune. Cânta de foarte mic și toată lumea, când îl vedea, îi spunea copilul minune – așa a apărut Adrian Copilul Minune. Karmen Minune pentru mine nu este un nume care să mă deranjeze, însă, cu timpul, cred că am reușit cumva să am o identitate a mea și să devin doar Karmen.

FOTO: Instagram

KarmenKarmen

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton