Karlie Kloss este însărcinată cu primul copil

 Lupescu Anca
.

Karlie Kloss si soțul ei, Joshua Kushner, vor deveni părinți, anunță revista People. Un prieten apropiat al cuplului a dezvăluit că celebrul fotomodel va naște anul viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

„Karlie este în culmea fericirii pentru că în 2021 va veni pe lume primul ei copil. Ea va fi o mamă minunată', a spus sursa.

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul’. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

Karlie Kloss si Joshua Kushner s-au căsătorit în octombrie 2018 după o relație de șase ani. Kloss a fost cea care a anunțat fericitul eveniment pe Instagram, imediat după logodnă.

„Te iubesc mai mult decât pot să descriu în cuvinte. Josh, ești cel mai bun prieten al meu și sufletul meu perche. Abia aștept să trăim împreună petnru totdeauna. Da, de un milion de ori.', a spus atunci Karlie.

Karlie Kloss s-a căsătorit în secret

Cei doi și-au unit destinele în octombrie 2018, în secret, în urma unei ceremonii discrete în New York, în acelaşi loc în care Joshua a cerut-o în căsătorie. , iar în iunie 2019 au avut parte de a doua ceremonie, în Wyoming. Kloss a ales să poarte o rochie de la Dior, în timp ce soţul ei a purtat un costum simplu. Potrivit People, cei doi şi-au unit destinele în faţa a 80 de oameni, prieteni şi membri ai familiei.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.’ / EXCLUSIV

Deși este căsătorită cu Kushner, ceea ce o face să fie înrudită cu familia Trump, întotdeuna vedeta și-a arătat aprecierea pentru fostul Vicepreședinte Joe Biden. Kloss a apărut la un eveniment de campanie pentru Biden și sursele au dezvăluit pentru PEOPLE că nu este nicio surpriză această mișcare. Joshua Kushner este un om de afaceri, cu două diplome la Harvard şi co-fondator Oscar Health. De asemenea, este fratele Consilierului lui Donald Trump, Jared Kushner, soţul Ivankăi Trump.

Citește și: Adi Nartea, protagonistul din Vlad, va deveni tătic a doua oară.Alina este însărcinată și cuplul a anunțat sexul copilului

'Pentru cei care o cunosc pe Karlie, acest eveniment înseamnă mult', a specificat sursa. 'Îi pasă foarte mult de viitorul femeilor din STEAM și mereu a sprijinit candidații care luptă pentru lucrurile de care ea este pasionată'.

descărcare-4-14descărcare-4-14

'Sunt sigură că nu sunt singura persoană din această țară care nu este de acord cu orientările politice ale familiei', a spus Karlie Kloss într-un interviu pentru Andy Cohen în emisiunea Watch What Happens Live with Andy Cohen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton