Kamara și Cristi Mitrea au pornit un scandal-monstru, în direct la TV, la Măruță: "La muncă, nu la cerşit" / "Dați-i niște Xanax"

 Radulescu Ruxandra
.

Kamara și Cristi Mitrea au pornit un scandal-monstru, în direct la TV. După eliminarea de la Survivor România, Kamara a fost invitat în platoul show-ului „La Măruță” de pe PRO TV, pentru a vorbi despre experiența sa. Din păcate, Kamara a dat ochii cu Cristi Mitrea, iar între cei doi s-a iscat o discuție aprinsă, care a degenerat într-un adevărat scandal.

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Kamara și Cristi Mitrea au pornit un scandal-monstru, în direct la TV. Kamara a fost eliminat de la Survivor România, unde a rezistat trei luni, în condițiile grele din jungla dominicană. Artistul decis să participe pentru a strânge bani pentru operația fiului său, Leon, care suferă de o boală gravă. Cât timp se afla în competiție, Cristi Mitrea l-a caracterizat pe Kamara, ca fiind un „lup moralist și ipocrit'. Iată că artistul a avut ocazia să-i dea replica lui Cristi Mitrea, când a fost invitat în platoul emisiunii lui Măruță, iar cei doi rivali s-au aflat față-n față. Între Kamara și Cristi Mitrea a izbuncnit un scandal în toată regula, chiar dacă se aflau în direct la TV.

c2g9yjgxyjc3mgiyodzlzdhkmmzkyzkzmdg0ztdlm2i5y2u.thumb_c2g9yjgxyjc3mgiyodzlzdhkmmzkyzkzmdg0ztdlm2i5y2u.thumb_

Kamara și Cristi Mitrea au pornit un scandal-monstru, în direct la TV

Discuția dintre Kamara și Cristi Mitrea a degerenerat într-un conflict verbal. Artistul i-a reproșat lui Mitrea că nu ar fi nu a dorit să figureze ca tată pentru propriul său fiu, în certificatul de naștere al micuțului.

„Kamara: „Eu măcar sunt trecut în certificatul de naştere al copilului meu'.

Mitrea: „Aşa pot să-ţi zic şi eu că dacă ne-am duce la muncă, şi nu la cerşit pe la emisiuni, copilul ar fi mai bine'.

Kamara: Percepţia oamenilor e diferită în funcţie de unde au de susţinut o persoană. Pe profilul meu mă susţin, în altă parte nu. O să vă rog frumos să îl calmaţi pe asta micu de aici, să-i dați niște Xanax!

Cătălin Măruță: Kamara, dar de ce vorbești așa?

Citește și: Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei: „Urma să fie arestat”

Citește și: Cum a reacționat Oana, fosta soție a lui Kamara, după eliminarea lui de la Survivor 2023: „Am plâns, a făcut tot ce era omenește posibil…”

Citește și: Dana Nălbaru s-a pocăit și a decis să renunțe total la viața publică: „M-am botezat în Hristos, iar când băiețelul meu s-a îmbolnăvit și am crezut că îl pierdem…’

Citește și: Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023: „Din nefericire…’

Kamara: M-a atacat! Vreau să vin în emisiune să vorbesc, să spun ce am de zis… Măcar 10 minute!

Mitrea: Nu am voie să comentez aici, nu mai e timp, dar vorbim după emisiune, stai liniștit.

Kamara: Asta ce e, o amenințare?', a fost dialogul celor doi de la Pro TV.

Kamara, eliminare în lacrimi, la Survivor România 2023

Kamara a părăsit competiția din Republica Dominicană, după ce a fost propus pentru eliminare, alături de Dan Ursa. Kamara a fost cel care a primit cele mai multe voturi și a fost nevoit să plece acasă, nu înainte de spune câteva cuvinte cu lacrimi în ochi.

„Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el.

Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el’, a spus Kamara la Survivor România 2023.

FOTO: Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton