Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023: "Nu mă împinge, mă"

 Raiciu Adriana
.

Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023. Ediția de marți seară, 17 ianuarie, a fost extrem de tensionată. Doi concurenți au fost la un pas de bătaie, iar Maria Lungu a răbufnit după ce a fost votată spre eliminare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, la Survivor. Nici bine nu a început Survivor România 2023, că deja au apărut primele conflicte între cele două tabere. În emisiunea de marți seară, 17 ianuarie, Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie. Totul s-a întâmplat în momentul în care DOC și Alin Chirilă se aflau pe traseu și luptau pentru imunitate.

bataie-survivorbataie-survivor

Cei din echipa Războinicilor au început atunci să strige către adversarul lor: „nu știe, nu știe'. Kamara din echipa Faimoșilor s-a enervat teribil când a auzit aceste cuvinte și a mers direct către echipa adversă, pentru a pune capăt urletelor. Totuși, situația a scăpat de sub control, iar doi concurenți au fost la un pas de bătaie.

Citește și: Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor: „Să nu dispere că…'

Citește și: Kamara este noul concurent de la Survivor 2023. Faimosul a fost trimis în exil:„Am venit pentru…’

Citește și: Romică Țociu, despre momentul în care Cornel Palade a refuzat să mai joace alături de el:'În momentul ăla, a căzut casa pe mine'

Citește și: Ce boală are Gabriela Cristea, din cauza epuizării:„Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi’ / EXCLUSIV

Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, la Survivor

Andrei Krișan a încercat să-l dea la o parte pe Kamara, însă cântărețul a răbufnit. Maria de la echipa Războinicilor a intervenit și ea imediat între cei doi bărbați.

„Nu mă împinge, mă! Nu mă împinge! Noi am avut obraz! Voi n-ați avut obraz. Păi cum să vină aici?', a răbufnit Războinica.

„Nu, dar te-ai băgat în mine!', i-a răspuns Kamara.

În tot acest timp, Remus Boroiu, care era accidentat și nu a intrat pe traseu, a început să danseze și să se amuze de cele întâmplate.

„Remus, ești accidentat, de aia nu ai voie să intri pe traseu. Te vede lumea! Ai grijă, îți cade mâna!', a reacționat Maria de la Războinici.

DOC a calmat spiritele

După ce s-a terminat jocul și s-a întors la echipa sa, DOC a calmat spiritele.

„Gata, Maria! Că ai țignalul ăla', a intervenit cântărețul.

„Păi până acum ne-am înțeles și vine ăsta să-mi spună unde să stau!', i-a răspuns Maria.

„O să ne bați acum pe toate!', a intervenit și Vica Blochina.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton