Scandal între Kamara și Alexandra Ciomag la Survivor 2023. Ce și-au reproșat: "Iarăși îți arăți caracterul..."

 Dumitrache Laura
.

Scandal între Kamara și Alexandra Ciomag la Survivor România 2023. În noua ediție a emisiunii Survivor România, Kamara și Alexandru Ciomag au o dispută. Cei doi s-au certat din cauza unui gest pe care Kamara l-a făcut vizavi de Alexandra Ciomag, la masa de unificare. Concurenții și-au aruncat vorbe grele, după ce artistul nu i-a dat voie colegei sale să ia din creveții de pe masă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Kamara și Alexandra Ciomag de la Survivor România 2023 sunt protagoniștii unui scandal de proporții . Cei doi s-au certat după ce au pierdut proba de recompensă. Kamara și Alexandra Ciomag și-au aruncat vorbe grele, iar concurenta susține că artistul și-a arătat caracterul în cadrul show-ului.

kamara-alexandrakamara-alexandra

Solistul trupei Alb Negru și Alexandra Ciomag au pornit o discuție aprinsă la cina de unificare. Cei doi concurenti s-au certat, iar Războinica susține că disputa a început după ce Faimosul nu i-a dat voie să ia din creveții de pe masă.

Citește și:Calvarul prin care a trecut Kamara de la Survivor, în Guineea, după ce i-a murit tatăl: „Mă abuzau fizic și psihic”

Citește și:Carmen Grebenișan a răbufnit la adresa lui Kamara, la Survivor 2023: „Vine el și fură show-ul”

Citește și:Deea Maxer, mesaj controversat, după divorțul de Dinu Maxer: „Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă…'

Citește și:Tiberiu Ceia a fost înmormântat la Timișoara. Ce a visat artistul chiar înainte să moară: 'Prietenia dintre el și Ion Dolănescu….' / EXCLUSIV

Scandal între Kamara și Alexandra Ciomag la Survivor România 2023

În noua ediție a emisiunii Survivor România 2023, ce va fi difuzată luni seara, telespectatorii vor urmări o dispută între Kamara și Alexandra Ciomag. Totul a pornit după ce echipa lor a pierdut proba de recompensă. De fapt, problema ar fi pornit de la faptul că în timpul petrecerii de unificare, Alexandra a vrut să mănânce creveți, dar Kamara nu a lăsat-o. Artistul i-ar fi spus acesteia că sunt creveții lui. Mai mult, Kamara a numit-o pe Alexandra Ciomag „nesimțită'.

. „La unificare, cu ce ți-am greșit eu de a trebuit să faci tam-tam? Și ai văzut că nu ți-am răspuns cu aceeași monedă. Aveam pretenții de la tine, având în vedere că ești cel mai matur de aici.Aveam pretenții de la tine, având în vedere că ești cel mai matur de aici. Dar uite că n-ai fost! Ba chiar, dacă stau și mă gândesc, m-ai și jignit. M-ai făcut ‘nesimțită la masă. Tu, cu gurița ta! Bravo, iarăși îți arăți caracterul!', a continuat Alexandra Ciomag.

Kamara, scandal cu Ionuț Iftimoaie la Survivor România 2023

În urmă cu câteva zile a avut loc unificarea echipelor la Survivor România 2023, dar între Kamara și Ionuț Iftimoaie a avut loc un scandal. Jocurile în echipă nu mai există, iar acum fiecare concurent este pe cont propriu. EI bine, între Kamara și Ionut Iftimoaie s-a produs un scandal , după ce Ștefania Stănilă a întrebat dacă vor mai exista coloane de imunitate. „Posibil, da! Locul unu are colan de imunitate. Locul unu la jocuri. Cine câștigă jocurile, ăla are imunitate', a spus imediat Kamara. Ulterior, Iftimoaie a afirmat sarcastic: „Știe el ce se întâmplă în Survivor'.„Nu, stați și-l ascultați pe Ionuț. Lasă Ionuț, că ne vedem pe traseu. Ești cel mai lent concurent ever, Potolește-te! Tu și ăla, cum îl chema…', a venit replica din partea lui Kamara.

Mai mult, Kamara susține că nu a fost niciodată prieten cu fostul luptător. „N-am fost prieten cu el niciodată. El nu are prieteni. Nu e Ionuț Iftimoaie, este un avatar. Ține tot timpul să mă contrazică, să mă atace. Nici măcar nu vorbeam cu el, eram cu spatele la el. De aceea, l-am și tratat cu spatele. Toată răutatea este doar a lui'.

Echipele s-au unit la Survivor România 2023

Concurenții de la Survivor România 2023 s-au unificat și formează un singur trib. Cele două echipe Faimoșii și Războinicii s-au unit și zilele trecute s-au bucurat de o petrecere minunată, iar atmosfera a fost întreținută de Alex Velea și Antonia.

Concurenții vor trebui să trăiască împreună pe aceeași insulă. În prezent au mai rămas în competiție 13 concurenți și sunt pe cont propriu. „Există un singur trib – Taino. Sunteți pe cont propriu. Luptați fiecare pentru el. Intrați la INDIVIDUALE', a declarat Daniel Pavel, moderatorul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton