Kamara pleacă cu fiul în Turcia, la tratament. Diagnosticat cu tripareză spastică, Leon nu poate merge

 Pirvu Cristina
.

Salvarea băiețelului lui kamara vine tocmai din Turcia. După lungi eforturi, băiețelul diagnosticat cu tripareză spastică va merge la tratament cu celule stem. Va fi internat în spital, iar medicii îl vor monitoriza cu atenție. 

Săptămâna viitoare, micuțul, diagnosticat cu tripareză spastică, va începe tratamentul cu celule stem, la un spital din Turcia. Iată că a ieșit și soarele pe strada lor, Kamara, după ce a luptat mult pentru sănătatea băiețelului, îl va putea vedea fericit.

Leon va împlini luna aceasta 5 ani, însă, pânăa cum, în loc să se joace și să alerge fericit ca orice copil de vârsta sa, Leon mișcă și folosește doar un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Din cauza afecțiunii sale și a faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon nu merge nici măcar de-a bușilea.

În ciuda diagnosticului sever, Kamara nu s-a dat bătut nicio clipă și a căutat căi și soluții pentru ca fiul său să aibă o viață mai bună. Șansa a venit de la un spital din Turcia, specializat în tratarea unor astfel de cazuri. Săptămâna viitoare, Leon va fi internat în acest spital, pentru a realiza două tratamente cu celule stem. Ulterior, în baza rezultatelor obținute, specialiștii vor decide dacă băiețelul va avea nevoie și de o intervenție la nivelul nervilor coloanei vertebrale. Cel mic are șanse să meargă abia după ce va împlini 7 ani.

Donațiile pentru acest caz se realizează în contul: Asociația Ensar Duman RO37BACX 0000001712976001 – RON RO10BACX 0000001712976002 – EUR RO80BACX 0000001712976003 – USD cu mențiunea Donație Camara Leon Akim.

Kamara, declarație emoționantă despre fiul său diagnosticat cu o formă de paralizie celebrală

Kamara a parasit ‘Ferma- Un nou început!’, dar lupta lui continuă. Băiețelul lui de cinci ani, Leon, suferă de o formă de paralizie celebrală, după ce s-a născut prematur, la 36 de săptămâni. Vedeta și fiul său, însă, nu renunță: cel mic va pleca curând în Turcia, unde va avea parte de două intervenții. Dacă totul decurge în regulă, vor urma alte trei intervenții în Germania și SUA. Citește un interviu emoționant cu artistul despre relația cu Leon.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton