Kamara, dezvăluiri despre fratele lui Musty, de la Survivor. Ce nu se vede, de fapt, la TV

 Laciu Andreea
.

Kamara urmărește cu sufletul la gură ce face fratele său, Musty, la Survivor. Este unul dintre cei mai controversați concurenți din acest sezon. Chiar și în tabăra Războinicilor, părerile sunt împărțite. Dacă fetele și Alin Sălăjean l-au pus adesea la zid, Sorin i-a luat apărarea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că Alin i-a reproșat că doar epatează, fără să aducă puncte echipei Războinicilor, Sorin, favoritul publicului, l-a apărat pe Musty Camara. Fratele lui a urmărit cu mare atenție episoadele Survivor de până acum. Se pare că are niște reproșuri de făcut la adresa lui Musty.

'Mă așteptam, sincer, să fie mai bun la adus puncte. Dar el, în loc să se concentreze pe partea sportivă, face totul pentru ca ceilalți să fie în cea mai bună formă. El se concentrează prea mult pe partea de supraviețuire, pe aranjatul taberei în care stau, pe căutatul de mâncare, pe tot felul de lucruri care, de fapt, îi ajută mai mult pe ceilalți, iar pe el îl epuizează.

Îl fac să nu mai poată participa la probe la maximum de forță pe care îl are. Și, vă spun sigur, îl cunosc totuși de zeci de ani, este fratele meu mai mic, el poate mult, mult mai mult decât face în plan sportiv', a declarat Kamara pentru Wowbiz.

119565731-154915862950006-6358911819144805761-n119565731-154915862950006-6358911819144805761-n

Kamara, dezvăluiri despre Musty de la Survivor

Kamara crede că fratele lui ar trebui să dea dovadă de mai mult egoism în Republica Dominicană. Se sacrifică prea mult pentru ceilalți, iar asta îl va costa scump.

'Nu îmi place că nu își vede mai mult interesul, să își conserve energia pentru întrecerile sportive, în loc să se ocupe de tabără. Alții se odihnesc, dorm cât pot de mult, el este preocupat să aducă lemne de foc, cocos și alte lucruri care pot fi mâncate.

Să se ocupe de el, nu de ceilalți aș fi vrut eu, pentru că, atunci, ar avea randament mai mare și în plan sportiv. Aș fi vrut altceva de la el în sensul că l-aș fi vrut mai orientat spre propriul interes, nu să se comporte ca un tată cu ceilalți și să se sacrifice pe sine', a mai precizat Kamara.

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:'Femeie, vrei să mori?'

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aveau planuri de nuntă! Ce-și reproșau în timpul relației: „Un defect care mă omoară'

Citește și: Cine este Andreea Moșneagu de la Survivor. Cu ce se ocupa înainte de emisiune

Ce spune Kamara despre relația lui Musty cu Melina

Mulți au avut de comentat din cauza relației lui Musty cu Mellina, dar acum Kamara lămurește situația legată de cei doi Războinici.

'Musty și Mellina se cunosc de doar câteva luni, de la studio. Nu, nu poate fi vorba de vreo relație între ei, sunt doar amici, se înțeleg bine prin prisma faptului că se știu de mai multă vreme între ei decât pe restul din echipa Războinicilor. Mellina este o veche cunoștință de-ale mele, ne știm de vreo 17 ani, pe Musty îl știu de 35, îi cunosc bine pe amândoi, mi-aș fi dat seama dacă era ceva între ei', a adăugat Kamara.

Cine e Musty de la Survivor

Musty Camara are 39 de ani și este fratele lui Kamara Ghedi, cântărețul din fosta trupă Alb Negru. Musty Camara este de profesie inginer de sunet. Are o poveste de viață impresionantă, cu o copilărie și adolescență trăite în mai multe țări, după moartea tatălui sau. Tatăl lui a decedat când Musty avea doar doi ani. A fost o traumă pentru el, dar a reușit să își revină și să își facă o carieră și o viață de care să fie mândru.

Musty Camara e un spirit liber și neînfricat. La doar 15 ani a plecat din sânul familiei să studieze și să muncească, a făcut naveta între Franța și Coasta de Fildeș, stabilindu-se câțiva ani mai târziu în Tenerife. Are trei copii și din 2015 a revenit în țară în care s-a născut, România. Pentru fiii săi își dorește să vină acasă cu trofeul Survivor România.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton