Julia Chelaru se mărită a doua oară: "Nunta va fi la malul mării"

 Oana Pantazi
.

Deși în 2020 s-a speculat că s-a despărțit de iubit, iată că Julia Chelaru nu numai că este fericită alături de John, ci se și mărită. Vedeta a plănuit deja mult așteptatul moment, care, spune ea, va avea loc la malul mării.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Julia Chelaru se mărită a doua oară nu a luat prin surprindere, cu atât mai mult cu cât fosta componentă a trupei Sexxy și iubitul ei, John, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de patru ani. Julia mărturisește că a fost cerută nu o dată de soție și este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă.

13-613-6

Julia Chelaru se mărită a doua oară

Cu toate că păreau să aibă o căsnicie trainică, Julia Chelaru și Bogdan Jianu s-au decis să divorțeze, după o relație de 17 ani, în 2016. Ulterior, artista a suferit enorm. Ba chiar a căzut pradă depresiei, dar și-a revenit cu mult ajutor venit din partea prietenilor. Bărbatul care a făcut-o să zâmbească și să iubească din nou este John, cel alături de care, acum, artista este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Citește și: Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorț. Cum arată acum

Citește și: Cât a slăbit Andreea Grămoșteanu de la Mondenii pentru rolul principal din filmul #dogpoopgirl: „A fost un regim destul de drastic'/ EXCLUSIV

Citește și:Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi: „Noi încă ne mai iubim. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

„Am fost cerută, bineînțeles, că m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune? (…)

John m-a cerut, dar ideea este că în sine căsătoria, asta cu acte, nu mai trăim timpurile alea în care să ne mai legăm la cap dacă nu ne doare. Și el este genul care la fel gândește. Nu despre asta este vorba, să ne legăm să ce?! Care e scopul?! Dar mi-aș mai dori dacă s-ar putea să mai fac o nuntă pe gustul meu', a spus Julia Chelaru pentru FANATIK.

Își dorește o nuntă la malul mării

Julia Chelaru se mărită pentru a doua oară, iar de data aceasta nunta va fi una exact pe gustul ei, după cum mărturisește. Artista își dorește ca ceremonia să aibă loc la malul mării și spune că și-ar dori o petrecere animată, cu multă muzică.

„La malul mării, frumos… Să ne ia vântul așa puțin rochiile și părul, și tot… Și să fie așa frumos pe stilul ăla americănesc, de ce nu, în care vine un preot și ne spune vreo două, trei vorbe și cu mai multă petrecere, și chiar, și cu o manea pe final. Adică să fie cu un altfel de stil. Mă gândesc să-l rog pe Florin Petrescu să se ocupe el de partea artistică', a dezvăluit artista pentru sursa citată.

Julia a rememorat prima ei nuntă și a mărturisit abia acum, la ani buni de la divorț, că deși, a fost ceva luxos, petrecerea nu a fost pe placul ei.

„Categoric va fi o nuntă la malul mării și va fi ceva așa mai pe natural, nu neapărat pompos. Eu am avut o nuntă pompoasă, cu mașină de epocă, nu spun că a fost gustul meu sută la sută, nu spus că mi-a displăcut, Doamne ferește!

A fost pe gustul lui Jianu și foarte bine că a fost așa, dar acum gustul meu care ar fi, ar fi cu totul altceva, mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu. Mai ca la un Rac așa… un Rac vrea să fie aproape de malul mării, să simtă apa, să nu fie atâta încorsetare. Așa va fi!' a mai spus Julia Chelaru, pentru FANATIK.

Ce spune artista despre divorțul de Bogdan Jianu

Fericirea lor a luat sfârșit după o relație care a durat nu mai puțin de 17 ani. Cu ochii în lacrimi, Julia și Bogdan Jianu au decis, apoi, să meargă pe drumuri separate.

„Din păcate, însă, s-a ajuns la divorț. „Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi. 

Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseam. Ne-am întâlnit acasă să vorbim. Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim, ne-am ținut de mână.

A venit notarul a doua zi și asta a fost. În mașină mi-a zis să fiu cuminte să-mi găsesc un băiat bun! Nu vreau să intru în alte detalii din viața mea. Per total, o femeie din generația mea a cam închis ochii ca să nu rămână singură’, a povestit artista la PRO TV.

Și iată că, la 4 ani de la divorț, Julia Chelaru se mărită a doua oară, după ce a mai primit o șansă la fericire alături de John, iubitul ei cu 6 ani mai tânăr.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton