"Ți-a zâmbit diavolul". Jorge și Codruța Began, scandal cu ceilalți colegi de la Survivor România 2023. Cum au fost puși la zid

 Dumitrache Laura
.

Jorge și Codruța Began, scandal cu ceilalți colegi de la Survivor România 2023. Se pare că Jorge și Codruța Began nu mai sunt văzuți cu ochi bune de colegii lor, de la Survivor România 2023. În timp ce Faimoșii se plâng de comportamentul colegului lor, Jorge, Războinicii o atacă pe Codruța Began. Conflictele se adâncesc în taberele din Republica Dominicană, iar în mijlocul scandalurilor sunt cei doi concurenți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Jorge și Codruța Began, scandal cu ceilalți colegi de la Survivor România 2023. În ediția 11 de la Survivor România 2023, Războinicii și Faimoșii au avut parte de scandaluri, iar echipele fac strategii și decid ce concurenți ar trebui să plece acasă. Jorge și Codruța Began se află în mijlocul conflictelor, iar colegii lor sunt indignați de atitudinea lor.

jorgejorge

Stresul și tensiunea au crescut din ce în ce mai tare, iar concurenții de la Survivor România 2023 au început să se certe. Jorge din echipa Faimoșilor și Codruța de la Războinici sunt în atenția colegilor lor.

Citește și: Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023: „Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici”

Citește și:Daria Chiper, despre culisele eliminării de la Survivor România 2023: „Știam că nu așa se face în mod normal”

Citește și:„Nu știa cine sunt. Suntem ca Yin și Yang'. Cum și-a cunoscut Christian Sabbagh soția și ce l-a atras cel mai mult la ea

Citește și:„Sunt femeie, nu sunt un copil cu un copil'. Nicole Cherry a răbufnit, după ce a fost criticată că a devenit mamă la 22 de ani

Jorge și Codruța Began, scandal cu ceilalți colegi de la Survivor România 2023

Competiția este din ce în ce mai dură la Survivor România 2023, iar Faimoșii și Războinicii par să se întoarcă împotriva colegilor lor. Jorge și Codruța Began sunt cei care au fost luați în vizor de colegii lor. Jorge a devenit subiect de discuție în tabăra Faimoșilor, iar DOC a explicat care este, după părerea lui, motivul pentru care artistul obține rezultate atât de bune pe traseu.

„N-are ce să-mi facă, eu voi continua să fiu un om puternic pe traseu. El tot lent va rămâne. Eu sunt aici să fac istorie, nu sunt aici vorbe pe la spate și vrăjeli și discursuri fără inflexiuni verbale, teatru radiofonic. Am stat trei săptămâni bot în bot, ți-a zâmbit diavolul, i-ai zâmbit înapoi, eu nu mai pot să-i zâmbesc înapoi diavolului', a declarat Doc. De asemenea, Jorge a fost vizat și de Vica Blochina. „Ca de obicei, Jorge care vrea să pară foarte altfel decât e în realitate, a venit cu o propunere… El a spart un cocos, eu cred că în tot concursul ăsta a spart trei, din care doi i-a mâncat singur în colț', a spus aceasta.

Războinicii o critică pe Codruța Began

Eliminarea de săptămâna trecută a lăsat urme adânci în echipa Războinicilor. După ce au pierdut în fața Războinicilor, concurenții și-au schimbat atitudinea față de Codruța Began. Andreea Moromete și Andrei Krișan au fost șocați când au aflat că Răzvan a fost eliminat, iar acum o propun pe Codruța spre eliminare.

„Cred 100% că Codruța joacă un rol. A încercat deja de două ori o chestie și cu mine: mă înțeapă, mă împunge, după vine la mine, ne împăcam, e totul frumos și bine, după iar te înțeapă. Vreau să vadă oamenii, cum au fost și la Maria și au dat-o afară. Așa o să ne scoată pe rând. Eu cu Codruța nu vreau să mai am contact. Nu mai pun botul la vrăjeala ei', a declarat Andreea Moromete.

Codruța Began se consideră o amenințare pentru băieți

Codruța Began a discutat cu Andrei Neagu și amândoi simt că sunt dați la o parte. Războinica este de părere că băieții se simt amenințati de ea, deoarece are calități de lider.

„Îi deranjează, în mod special pe anumiți băieți, cei care-și doreau cu ardoare să devină lideri. Nu știu dacă merită să mă lupt cu orice preț. Știu ce aș avea de făcut să ajung cât mai departe, dar caracterul nu știu dacă mă va lăsa să calc pe cadavre', a spus Codruța Began.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton