Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. Medicii au intervenit de urgență: „Nu mai puteam să respir și...”

 Borcilă Andreea
.

Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. Artistul a trecut prin momente dificile, în noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Medicii au intervenit la timp, iar totul s-a terminat cu bine. Iată ce a declarat Jorge!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. George Papagheorghe, cunoscut drept Jorge, a acceptat din nou să participe în emisiunea Splash! Vedete la apă, în sezonul cinci. În această seară, fanii îl pot urmări pe artist de la ora 20:30, pe Antena 1.

jorge-5-2jorge-5-2

Vedeta a trecut prin momente de panică, în timpul antrenamentelor, astfel că medicii au intervenit imediat.

Citește și: Cine este Jorge.A trecut printr-un divorț dureros și are trei copii

Citește și: Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina:„M-am blocat, îți dai seama'

Citește și: Smiley și Gina Pistol, vacanță romantică în Grecia. De ce surpriză a avut parte artistul:„Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie'

Citește și: Șerban Copoț, soția și cei trei copii, diagnosticați cu COVID-19:„Febră foarte mare'. Cum se simt acum

Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă

Artistul a făcut un atac de panică în timpul antrenamentelor de la Splash! Vedete la apă. Vedeta s-a emoționat când a urcat pe una dintre platforme, însă medicii au intervenit imediat. El a primit îngrijiri de specialitate și înainte de săritura individuală. Ce a pățit cântărețul, care a fost saltul executat de el, dar și cum s-au descurcat colegii săi, telespectatorii pot afla urmărind ediția show-ului din această seară, de la 20.30, pe Antena 1.

La un moment dat, aflat pe o platformă la înălţime, artistului i s-a făcut foarte frică și a avut un atac de panică: „Nu mă doare nimic. Nu mai puteam să respir și am început să tremur. Am vrut să respir și n-am mai putut să respir și, în momentul acela, m-a luat panica, le-a explicat Jorge medicilor care au venit imediat și i-au acordat primul ajutor. Cântărețul a decis să nu se mai antreneze în acea zi, dar a rămas la Bazinul Olimpic de înot din Bacău, pentru a-i încuraja pe colegii săi.

În seara concursului, artistul a solicitat din nou intervenția medicilor, care s-au ocupat de el în timp ce se afla la canapele. Ce a pățit de data aceasta Jorge, care a fost săritura executată de el și cum au realizat colegii săi salturile pregătite, telespectatorii pot afla urmărind „Splash! Vedete la apă în această seară, de la 20.30, la Antena 1.

În echipa din care face Jorge vor concura şi Otniela, Diana Sar, Alina Petre, Tiberiu Balica și Dima Melnic. Săptămâna aceasta, doar două zile de calificări le vor oferi şansa concurenţilor de a ajunge în finala săptămânii, în care li se vor alătura alți doi foști participanți ai emisiunii, prin intermediul wild cardurilor folosite de Cosmin Natanticu şi Clara Gherase.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton