Jon Snow din "Game Of Thrones" și-a schimbat look-ul. Kit Harington a atras toate privirile la un eveniment

 Pirvu Cristina
.

Lumea întreagă aștepta debutul ultimului sezon din „Game Of Thrones”. Toți erau curioși să îl vadă pe Jon Snow în prezența Mamei dragonilor. Iată că actorul care îl interpretează pe Jon Snow a apărut la un eveniment cu un look nou, nu mai arată deloc ca în serial. 

Kit Harington a participat la premiera sezonului VIII  „Game Of Thrones” din Belfast. Toți fotografii s-au înghesuit atunci când actorul principal a ajuns la panou. Au vrut să îi facă cele mai bune poze, dar un lucru a surprins: are un look nou.

Jon Snow se pare că a renunțat la părul lung și mai ondulat pe care l-a avut pe tot parcursul serialului. Filmările s-au încheiat, iar el s-a tuns, a făcut o transformare majoră. Privește imaginile în galeria foto!

Jon Snow din „Game of thrones” și-a schimbat look-ul. Kit Harington a atras toate privirile la un evenimentJon Snow din „Game of thrones” și-a schimbat look-ul. Kit Harington a atras toate privirile la un eveniment

Drama neștiută a Emiliei Clarke! Mama Dragonilor din 'Game of Thrones' s-a operat de două ori pe creier

La 32 de ani, Emilia Clarke, cunoscută mai degrabă ca ‘Mama Dragonilor’, se bucură de un succes la care nici nu visa. În spatele imaginii strălucitoare, însă, se află o poveste de viață tristă. Actrița a fost operată de două ori pe creier, din cauza unui anevrism cerebral ce ar fi putut să o omoare chiar în timpul filmărilor la celebrul serial.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton