John Travolta, mesaj sfâșietor după moartea actriței Olivia Newton-John: „Ne vom revedea pe drum și vom fi din nou împreună”

 Dumitrache Laura
.

John Travolta a scris un mesaj sfâșietor după moartea actriței Olivia Newton-John. John Travolta este devastat de moartea actriței Olivia Newton-John. Starul de la Hollywood s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul. Cei doi actori au avut o relație strânsă și apropiată, jucând împreună în producția 'Grease'. , lansară în 1978. John Travolta a postat un mesaj emoționant după moartea faimoasei actrițe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

John Travolta a transmis un mesaj sfâșietor după moartea actriței Olivia Newton-John. John Travolta și Olivia Newton John au scris istorie împreună cu musicalul 'Grease'. Actorul este marcat de moartea fostei colege, care s-a stins din viață luni, la vârsta de 73 de ani. Îndrăgita actriță s-a luptat cu cancerul la sân mai bine de trei decenii. Travolta a fost primul care i-a dedicat câteva cuvinte prietenei sale.

John Travolta si Olivia filmJohn Travolta si Olivia film

John Travolta a transmis un mesaj emoționant după decesul actriței Olivia Newton-John. Starul american a avut o reacție sfâșietoare după ce a aflat tragica veste despre colega sa de breaslă. Vedeta a vorbit despre iubirea pe care i-o poartă. In 2020, soția lui John Travolta, actrița Kelly Preston, a decedat la vârsta de 57 de ani, în urma unei boli incurabile.

Citește și: John Travolta a ajuns de nerecunoscut!Cât de mult s-a schimbat actorul după ce i-a murit soția de cancer

Citește și:Soția lui John Travolta a murit!Actrița Kelly Preston avea 57 de ani și a pierdut lupta cu cancerul

Citește și:De ce boală suferă Mioara Roman, de fapt:”A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea…”

Citește și:Maria Ciobanu s-a întors în România. Ionuț Dolănescu despre revederea cu mama sa:„Am văzut-o fugitiv'

John Travolta, mesaj sfâșietor după moartea actriței Olivia Newton-John

John Travolta este marcat de moartea fostei colege Olivia Newton-John, care s-a stins din viață luni la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Starul de 68 de ani și celebra actriță au făcut parte din aceeași breaslă și au fost colegi la filmările producției Grease, lansată în 1978. John și Olivia au avut o relație strânsă și apropiată, iar moartea acesteia l-a devastat pe îndrăgitul actor, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

„Draga mea Olivia, ne-ai făcut viețile tuturor mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea pe drum și vom fi din nou împreună.

Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna! Danny al tău, John al tău!', a scris actorul pe Instagram.

John Travolta și Olivia Newton-John au fost protagoniștii filmului „Grease”

John Travolta, în vârstă de 68 de ani și regretata actriță au fost colegi la filmări, jucând în producția Grease, lansată în 1978. John l-a interpretat pe Danny, în unul dintre cele mai apreciate musicaluri din toate timpurile, iar Olivia a interpretat-o pe frumoasa Sandy. În 2019, John Travolta a vorbit despre partenera sa din film. Olivia Newton s-a luptat vreme de trei decenii cu cancerul al sân, iar colegul ei de breaslă i-a fost întotdeauna alături.

La premiera filmului  'Fanaticul', John Travolta declara că este mândru de Olivia pentru că a avut tăria să lupte cu o boală cumplită. . 'Arată la fel exact la fel ca în ziua în care am cunoscut-o. Sunt foarte mândru de ea că nu se lasă învinsă și luptă cu cancerul cu zâmbetul pe buze', declara John Travolta, relatează Click!

Olivia Newton-John s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John a încetat din viață în cursul zilei de luni, 8 august 2022. Actrița anunța în urmă cu trei ani că suferă de cancer în fază terminală și nu știe cât mai trăiește. Vestea tragică a fost anunțată de soțul vedetei, John Easterling.

Decesul faimoasei actrițe a avut loc în locuința deținuță de aceasta în sudul Californiei. Olivia Newton a învins cancerul de două ori, dar a treia oară ajunsese în stadiul 4 de metastază. Din păcate, organismul actriței nu a mai rezistat.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton