Actrița Joana Benedek s-a căsătorit la 50 de ani. Imagini spectaculoasă de la nuntă: "Te iubesc, frumoasa mea româncuță"

 Dumitrache Laura
.

Joana Benedek, actrița mexicană de origine română, s-a căsătorit la vârsta de 50 de ani. Vedeta s-a căsătorit cu producătorul Javier Vargas. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc într-o biserică ortodoxă din Mexic, în data de 4 noiembrie 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Joana Benedek s-a căsătorit la 50 de ani. Joana Benedek a devenit faimoasă în anii 2000 în urma rolurilor sale din telenovelele mexicane. Frumoasa actriță de 50 de ani s-a căsătorit, iar marele eveniment a avut loc la Catedrala Ortodoxă Sf. Petru și Sf. Paul din Huixuilucan, din Mexic. Vedeta nu a oferit multe detalii despre nunta, preferând să fie discretă.

JOANA BENEDEKJOANA BENEDEK

Joana Benedek s-a căsătorit cu partenerul ei, Javier Vargas. La nunta actriței au participat numeroase vedete de top din industria cinematografiei mexicane, precum Maribel Guardia. Producătorul Emilio Larrosa a fost cel care a condus-o la altar pe frumoasa actriță de origine română.

Citește și: Ce filmuleț a postat Mădălina Crețan cu regretatul ei soț, Nosfe, la trei săptămâni de la moartea lui:”Fără tine e tot mai greu…”

Citește și:Cum arată Mariana Ionescu Căpitănescu în costum de baie, la 53 de ani:„Reușesc să mă mențin'

Citește și:Britney Spears suferă de o boală gravă:„Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu'

Citește și:Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, la 48 de ani:”O să fiu gravidă la nuntă!”

Actrița Joana Benedek s-a căsătorit la 50 de ani

Joana Benedek este una dintre cele mai apreciate actrițe din Mexic. De origine română, Joana a reușit să aibă o carieră strălucitoare în cinematografia mexicană.

La 50 de ani, Joana Benedek a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a căsătorit cu partenerul ei, Javier Vargas. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu zece ani, Joana a continuat să păstreze relații de prietenie cu mulți actori mexicani. La nunta vedetei a participat și actrița Maribel Guradia. Pe contul său de Instagram a fost postat un videoclip în care Joana apare îmbrăcată în rochie de mireasă, în timp ce dansa cu soțul său. În luna ianuarie a acestui an, Javier a postat o imagine cu cei doi, alături de mesajul: „Viitoarea mea soție, te iubesc frumoasa mea româncuță”.

Joana Benedek s-a căsătorit cu Javier Vargas

Joana Benedek a fost extrem de discretă cu organizarea nunții sale cu Javier Vargas. Se pare că nunta celor doi a avut loc la o biserică ortodoxă, la care a participat și producătorul Emilio Larrosa, cel care a și condus-o la altar pe frumoasa Joana. Potrivit jurnalistei Shanik Berman, petrecerea a avut loc într-unul dintre cele mai luxoase locuri din Mexic.

Joana Benedek, actrița din serialul „Mi gorda bella' și-a prezentat soțul pentru prima dată în mediul online, în ianuarie 2022. Îți mulțumesc pentru toată dragostea ta profundă și infinită, Javier Vargas', a scris ea la vremea respectivă, pe Instagram.

Joana a prezentat alături de Gelu Voicu

Joana Benedek s-a născut în București și s-a stabilit în Mexic. Aceasta a fost descoperită de un producător mexican care a ajutat-o să-și înceapă cariera de actriță în Mexic. Sirena, Amigas y Rivales, și Angela sunt doar câteva dintre serialele în care actrița a jucat.În 2008, Joana a prezentay „Revelion Magic' la TVR 1, împreună cu solistul de muzică populară Gelu Voicu.

Joana Benedek avea 15 ani când a plecat din România. După ani de zile în care a jucat în numeroase telenovele mexicane, Joana s-a retras din lumina reflectoarelor. A ales calea credinței și este pasionată de yoga. „Nu uit nici de rădăcinile în România mea natală și iubitoare.  Mă voi întoarce la carieră, cu siguranță, imediat ce Dumnezeu o va decide în 'jocul vieții mele'! Sunt și voi fi actriță, pentru tot restul vieții, fără îndoială! Mă voi întoarce curând!', declara Joana intr-un mesaj postat pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton