Jimmy Dub și iubita se căsătoresc, după ce și-au botezat fetița. Au stabilit deja data nunții

 Lupescu Anca
.

În urmă cu doar câteva luni, Jimmy Dub și iubita lui și-au botezat fetița. Acum, vor să căsătorească, iar cei doi deja au stabilit data nunții. Din nefericire, pandemia le-a cam dat planurile peste cap, astfel că artistul a spus că anul viitor vor să facă nunta, dacă totul va decurge normal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul are o dorință mare, aceea de a merge împreună cu fiica sa de mână la propria lui nuntă, iar asta ar putea să se întâmple cu siguranță anul viitor, pentru că acum este mult prea mică.

Jimmy Dub a venit a scos un nou single: Bienvenido a Mamaia, în colaborare cu Nicole Cherry și Doddy.

Artistul a vorbit și despre fata lui, dar și despre planurile de viitor.

'Sperăm conform planurile noastre că la anul să fie ok. Vreau să-mi vină fata cu mine! Vrem să facem!', a mai spus Jimmy Dub în direct la Star Matinal!

Jimmy Dub a fost în culmea fericirii atunci când a aflat că iubita lui este însărcinată.

„A venit din dragoste, nu din întâmplare. Ne-am dorit foarte mult. Ne doream să se întâmple şi a venit de sărbători. Ea se simţea… îi era rău, greţuri. am zis să luăm un test. Când am văzut două liniuţe, am zis: sper să rămână aşa. (…) O doare spatele. Se vede burtica. Este totul bine, aşteptăm să mişte. Ea o mai simte”, a spus Jimmy Dub.

Jimmy Dub este și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 7 ani. A început în lumea dansului, iar după aceea a devenit DJ. În noiembrie 2010, Jimmy a lansat videoclipul piesei „Monday'.

monika3monika3

În vara lui 2011, lansează videoclipul melodiei „Sunglasses”, alături de John Rivas. În august 2011, Jimmy Dub a fost răsplătit cu premiul pentru „Best New Artist” la Romanian Top Hits 2011.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton