Jessica Simpson a născut al treilea copil. Iată prima fotografie cu fetița

 Pirvu Cristina
.

Jessica Simpson a născut pe 19 martie al treilea copil. Artista și-a fotografiat micuța de pe patul de spital imediat după ce a adus-o pe lume. Deja i-au ales și numele pe care l-au dezvăluit și fanilor! 

Bucurie mare pentru fanii Jessicăi Simpson! Vedeta a adus pe lume al treilea copil al său și al lui Eric Johnson. Pe data de 19 martie, ea a născut o fetiță perfect sănătoasă cu numele Birdie Mae Johnson.

Pe Instagram, ea a publicat și prima imagine cu micuța. Curios este faptul că nu i-a arătat chipul bebelușului, se pare că aceasta este noua modă în rândul vedetelor.

„Suntem fericiți să vă anunțăm de nașterea micuței noastre fetițe, Birdie Mae Johnson. 3.19.19”, a scris artista în mediul online.

‘Nu vreau ca fata mea să crească’

Într-un interviu acordat acum câțiva ani, Jessica Simpson spunea că își dorește ca fetița ei să rămână o copilă mai mult timp.  Întrebată care sunt obiectele vestimentare pe care este nerăbdătoare să le ofere fiicei sale, ea a dar un răspuns neașteptat: Nu vreau să-i vină hainele. Nu vreau ca ea să crească.’

Jessica Simpson și-a sărbătorit ziua de naștere topless

Soare, bronz, piscină și relaxare la superlativ, așa a arătat una dintre ziele de naștere ale Jessicăi Simpson . În plus, cocktailurile nu puteau lipsi din peisaj. Mai mult, vedeta a ținut să le împărtășească și fanilor modul în care ea își sărbătorește cei 37 de ani, așa că a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la piscină, unde stă întinsă pe o saltea gonflabilă și în care a renunțat la sutien.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton