Jennifer Lopez trăieşte o nouă idilă. Diva iubeşte un sportiv celebru

 Florentina Liutic
.

Jennifer Lopez este din nou îndragostită. Surse din anturajul artistei vorbesc despre noua relaţie dintre starul latino si jucătorul de baseball Alex Rodriguez.

 

Cântăreaţa a lămurit statusul relaţiei sale cu Drake pe 6 martie în cadrul emisiunii „The Daily Show', afirmând că nu este într-o relaţie cu acesta.  Astfel ea a pus capăt tuturor zvonurilor din presă ce vorbeau încă de anul trecut de o potenţială idilă dintre cei doi.

 

Acum surse de la Holywood vorbesc despre noua relaţie a artistei, se pare ca Jennifer nu a avut nevoie de prea mult timp să treacă peste Drake şi deja îşi petrece timpul cu un nou bărbat. Jucătorul de baseball Alex Rodriguez a luat parte la unul din concertele divei în Vegas, unde cei doi păreau foarte apropriaţi în backstage. Alte surse vorbesc despre faptul că noul cuplu ar petrece timp împreună în Miami, unde starul latino înregistrează noul său album.

 

Cei doi sunt cunoştinţe mai vechi de pe vremea când Jennifer era căsătorită cu Marc Anthony. Fană înfocată, cântăreaţa a participat în trecut la meciuri de baseball în care Alex Rodriguez a jucat, cei doi fiind văzuţi când au dat mâna pe marginea terenului.

 

Andreea Cirstescu, Foto: Hepta

 

Alex RodriguezAlex Rodriguez

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton