Jennifer Lopez este, la 48 de ani, noua Guess Girl! Fotografia care a extaziat fanii

 Oana Pantazi
.

Cele două cuvinte care o definesc pe Jennifer Lopez sunt „timeless” și „ageless”. Actrița pare să nu aibă vârstă și este la fel de sexy în ținute elegante, casual sau sport. Tocmai acesta este și motivul pentru care azi, la 48 de ani, este noua Guess Girl!

 

La cât de bine arată Jennifer Lopez la cei 48 de ani ai săi, nu este de mirare pentru nimeni că celebra firmă Guess Jeans a ales-o pe divă să fie starul noii sale campanii. Cu toate acestea, în momentul în care a apărut pictorialul până și fanii cei mai înfocați ai divei au rămas interziși – Jlo este întruchiparea perfecțiunii!

 

Noua Guess Girl

Artista are o apariție absolut spectaculoasă într-o fotografie alb-negru, în care poartă o pereche de pantaloni scurți care îi complimentează formele, o curea neagră lată și o cămașă albă legată deasupra taliei. Ținuta este completată de o pereche de stiletto albi și niște cercei imenși. Jennifer a postat pe Instagram un mic teaser, un fel de puzzle cu părți din fotografie, iar feedback-ul din partea fanilor a fost extraordinar, aceștia concluzionând că are un trup de zeiță.

 

Jennifer Lopez – timeless și ageless la 48 de ani

 

De altfel, Jennifer s-a arătat extrem de onorată de propunerea primită: „Când am primit telefon de la Paul Marciano și m-a rugat să devin noua Guess Girl, am fost extrem de încântată să fac parte dintr-un brand atât de iconic pe care îl iubesc încă din adolescență”.

 

Jennifer în Guess, în videoul hitului său „Amor, Amor, Amor”

 

La rândul său, Paul Marciano a complimentat-o pe artistă: „Jennifer Lopez este visul Guess Girl. Este o artistă împlinită, este iconică și senzuală. (…) Frumusețea și clasa ei strălucesc prin intermediul acestei campanii și sunt extrem de încântat că Jennifer a acceptat să fie, în același timp, Guess Girl și Femme Fatale pentru Marciano'. Într-adevăr, la 48 de ani, Jennifer Lopez încă este o femeie fatală!

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Guess, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton