Jennifer Aniston şi Justin Theroux – Prima apariţie pe covorul roşu după ce s-au căsătorit

 Florentina Liutic
.

Premiera „The Leftovers', serialul mult aşteptat în care joacă Justin Theroux , a fost ocazia perfectă pentru actor să apară alături de soţia lui, celebra Jennifer Aniston, pe covorul roşu.

 

justin&jennifer1

 

A fost prima lor apariţie oficială la un eveniment după ce s-au căsătorit în luna august. Spre bucuria fanilor, cei doi au putut fi astfel văzuţi împreună, iar fotografii le-au pândit fiecare gest.

 

Cei doi indragostiti au zâmbit, au pozat îmbrăţisaţi, dar nu au oferit şi mult aşteptatul sărut. Chiar şi aşa, apariţia lor a fost extrem de comentată, toată lumea avand ocazia sa le admire verighetele. Jennifer a ales pentru această apariţie un jumpsuit negru, iar Justin a fost elegant într-un costum negru.

 

 

justin&jennifer2

 

După o perioadă lungă în care a fost urmarită de ghinon în dragoste, Jennifer Aniston a început o nouă etapă a vieţii sale. Acum, aceasta pare să fie pregătită să se împace şi cu mama sa, Nancy Dow, cu care actriţa nu mai ţinea legătura din cauza firii autoritare a acesteia.  Justin are să aibă un rol important în acest sens, actorul înţelegându-se bine cu mama actriţei.

 

Foto: Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton