Jennifer Aniston – Adevărul despre căsătoria sa cu Justin Theroux

 Florentina Liutic
.

Când Brad Pitt şi Angelina Jolie au anunţat că divorţează toate privirile s-au întors spre Jennifer Aniston, fosta soţie a actorului, cea pe care acesta a părăsit-o pentru Angelina.

 

Jennifer a declarat atunci că „asta este karma', iar acum a oferit detalii despre mariajul său cu Justin Theroux.

 

Căsătoriţi de un an şi câteva luni, cei doi traversează o perioadă extrem de fericită, iar actriţa declară acum în paginile revistei Marie Claire pe a cărei coperta că se afla ca Justin este „cea mai potrivită persoană' pentru ea.

 

„Tot ce ştiu este că mă simt complet văzută şi adorată', spune actriţa în vârstă de 47 de ani, care şi-a găsit liniştea în braţele lui Justin după multe poveşti de dragoste eşuate.

 

Şi dacă Jennifer se simte atât de iubită, sentimentul este reciproc, ea mărturisind că ţine enorm la soţul ei, pe care îl descrie ca pe un „om atât de bun'. „Mă doare să mă gândesc că există ceva ce l-ar putea răni', a spus Jennifer, al cărei interviu complet va putea fi citit în numărul de decembrie al revistei.

 

Desemnată cea mai frumoasă persoană, Jennifer Anistion lua atitudine într-o scrisoare emoţionantă publicată de „Huffington Post' împotriva zvonurilor care au tot circulat pe seama ei: „Poate voi deveni mama într-o zi şi dacă asta se va întâmpla voi fi prima care va mărturisi. Dar nu îmi doresc să devin mamă pentru că mă simt incompletă, contrar la ceea ce cultura noastră ne lasă să credem'.

 

Iată că dragostea pentru Justin este tot ceea ce Jennifer Anistion are nevoie acum, iar povestea cu Brad Pitt este definitiv uitată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton