Jennifer Aniston a împlinit 51 de ani și a înnebunit internetul cu această fotografie

 Lupescu Anca
.

Jennifer Aniston a împlinit pe 11 februarie 51 de ani. Actrița și-a uimit toți fanii cu o fotografie îndrăzneață în care își arată abdomenul lucrat.

1f12a30799625a6a12311504576475461f12a30799625a6a1231150457647546

Vedeta din serialul „Friends' a împărtășit supriza de ziua ei cu cei 27,7 milioane de fani pe care îi are pe Instagram.

Citește și: Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston – Gerard Butler a recunoscut cine sărută mai bine!


Jennifer Aniston a avut un pictorial sexy în revista Interview.
„Mulțumesc echipei revistei Interview pentru sărbătorirea femeii la orice vârstă. Se pare că 51 e chiar distractiv', a scris Jennifer în postarea de pe Instagram.


În fotografia postată pe internet, Aniston poartă o rochie Versace care îi arată abdomenul perfect și pielea bronzată și o pereche de cercei Cartier.
Într-o altă fotografie, actrița poartă o jacketă Celine-biker și un body Azzedine Alaya, iar în picioare are cizme care îi acoperă genunchii.

Citește și: Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care fanii o aşteaptă de 15 ani? Imaginile cu ei, când s-au îmbrățișat, au devenit virale!


În a treia fotografie de la shooting, Jennifer poartă un sutien roz din satin și o fustă creion din piele.

Actrița Sandra Bullock, „prietenă și amică de băut' pentru Aniston, o intervievează la telefon pentru povestea copertei, iar cele două ajung la subiecte de tot felul, de la serialul „Friends', până la cel mai nou proiect al său, „The Morning Show'.

Citește și: Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună, la 14 ani de la divorț! Unde au fost văzuți cei doi

În timp ce Aniston abia pare să fi îmbătrânit o zi de-a lungul deceniilor, se pare că vedeta depune mult efort pentru a-și păstra silueta și tenul.

Citește și: Justin Theroux, fostul soţ al lui Jennifer Aniston, a suferit de ADHD: „Îmi era imposibil să mă concentrez”


În cadrul interviului, Bullock a abordat preocuparea lui Aniston față de sănătate, dar și campania ei de a își implica prietenii în ea.


„Ai fost atât de intrigată de toate aceste noi informații despre sănătate care ieșeau la iveală. Vorbim despre sănătate mentală, sănătate fizică, bunăstare, bucurie și ai început să ne inviți pe toți la aceste prelegeri la tine acasă, unde am putut învăța cu toții ', a spus Sandra.

Citește și:Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună? Totul despre divorțul lor
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton