Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023. De la ce a pornit totul: "Ești retardat? Nu poți să înțelegi?"

 Dumitrache Laura
.

Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023. Jean Gavril și fratele său, Dinu, au avut parte de momente tensionate la America Express. În noua ediție a emisiunii, cei doi frați au fost puși să facă din flori steagul României sau al Mexicului. Între cei doi a avut loc un schimb de replici acide.

CITEȘTE REVISTA VIVA ! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023. Jean și Dinu Gavril au acceptat provocarea de a merge la America Express și a face față provocărilor. În ediția 11 a emisiunii, frații Gavril au trecut prin momente dificile, iar la un moment dat, între aceștia a izbucnit un conflict. Jean Gavril și Dinu au fost nevoiți să facă din flori steagul României.

gavril ceartagavril cearta

Frații Gavril au încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a câștiga cursa. Miza a fost a doua imunitate din cea de-a treia etapă de la America Express. Concurenții de la America Express au fost nevoiți să parcurgă distanțe mari, iar oboseala și stresul și-au spus cuvântul.

Citește și:Jean Gavril a atacat-o dur pe Andreea Bălan, la America Express: „E și rea…” Scărlătescu i-a luat apărarea artistei

Citește și: Cine este soția lui Jean Gavril de la America Express 2023. Au împreună o fetiță

Citește și:Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit. Are pătrățele pe abdomen, la 45 de ani: „Secretul…'

Citește și:„Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta?'. Claudia Pătrășcanu, reacție furibundă după ce Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată

Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023

Jean Gavril și fratele său, Dinu au avut parte de momente tensionate în noua ediție a emisiunii America Express. Bie Adam și mama ei au câștigat amuleta, iar echipele au fost nevoite să facă autostopul. Frații Gavril s-au luat la ceartă după ce trebuia să facă din flori steagul României sau steagul Mexicului.

Stresul și oboseala și-au spus cuvântul, iar Jean și Gavril au avut câteva replici acide. Deranjat de faptul că Dinu nu încerca suficient să discute cu străinii pentru a găsi acoperiș, Jean a început să-l critice. „Eu măcar încerc. Ai venit tu cu apartamentul ală de lux de care tot zici? Eu încerc să găsim, nu așa', i-a spus Jean fratelui său. „Nu vreau apartament de lux, ești retardat? Nu poți să înțelegi? Nu vreau să stau cu toți cei de aici', a spus fratele mai mic al lui Jean Gavril.

„Nu mai înjura! Nu mai înjura, că mă enervezi pe mine! Că n-ai fost crescut de golani! Hai, calmează-te!', a fost replica lui Jean către Dinu.

Frații Gavril s-au salvat în ultimul moment

Jean și Dinu Gavril au reușit să găsescă o persoană care i-a primit. După multe minute de căutat cazare, frații Gavrilă au găsit o locuință pentru a se odihni. Chiar și așa, artistul și fratele lui au avut parte de o surpriză. Jean și Dinu au fost primit cazare din partea unui bărbat american care se stabilise în Mexic.

Surpriza a venit atunci când localnicul a început să îi dea cu un spray folosit împotriva COVID. Amuzați de această scenă, cei doi frați au răsuflat ușurați că au găsit un loc unde să se odihnească.

Bie și Mihaela au câștigat cea de-a doua imunitate la America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat prima imunitate, iar cea de-a doua a fost obținută de Bie și mama ei. Echipele care s-au luptat pentru imunitate au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bie și Mihaela și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Cele trei echipe au fost nevoite să se costumeze în revoluționari și să treacă prin câteva probe pentru a câștiga imunitatea. În cele din urmă, Bie și Mihaela au reușit să câștige cea de-a doua imunitate. „Îmi venea să plâng, dar nu mai aveam lacrimi. Am simțit că mi-a ieșit sufletul din corp, am simțit că am părăsit corpul', a zis Bie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton