Jean de la Craiova joacă într-un film alături de Anca Sigartău și Șerban Pavlu: „Cred că am primit o palmă sau două”

 Borcilă Andreea
.

Jean de la Craiova joacă într-un film alături de Anca Sigartău și Șerban Pavlu. Jean de la Craiova va juca într-un film, alături de actori celebri. Artistul este cunoscut pentru talentul său de a cânta, fiind considerat unul dintre cei mai buni maneliști de la noi. Puțini fani l-au văzut însă și în postura de actor. El va putea fi văzut, în curând, într-o producție românească și recunoaște că personajul pe care l-a interpretat i se potrivește perfect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jean de la Craiova joacă într-un film alături de Anca Sigartău și Șerban Pavlu. Jean de la Craiova va juca în comedia Nunți, botezuri și înmormântări. Producția cinematografică românească, în regia lui Alexandru Lustig, se va lansa oficial în data de 23 septembrie 2022. Personajul principal este interpretat de Șerban Pavlu.

jean-de-la-craiova-8jean-de-la-craiova-8

Jean de la Craiova a mai avut parte de câteva roluri, de-a lungul timpului, cum ar fi în producțiile Fetele lu dom Profesor, Moștenirea și Poveste de cartier.

Citește și: Jean de la Craiova a fost scos din juriul de la Splash! Vedete la apă. Reacția artistului:„Să-și bage oamenii lor acolo…'

Citește și: Jean de la Craiova, despre infidelitatea în căsnicie:„Cine nu e gagicar în ziua de azi?'

Citește și: Naomi Hedman a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă:”Mi-era foarte frică”

Citește și: Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng. Ce îi reproșează cuscra lui Reghe:”Vă invit cu toată dragostea…”

Jean de la Craiova joacă într-un film alături de Anca Sigartău și Șerban Pavlu

Manelistul este unul dintre cei mai talentați artiști de la noi, însă vedeta are înclinație și către zona de actorie, motiv pentru care a ales să interpreteze un personaj în comedia Nunți, botezuri și înmormântări. Acolo, va apărea alături de alte nume mari, cum ar fi Ilona Brezoianu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău, Dan Rădulescu, Andreea Mateiu, Andrei Ioan Ionescu, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache și Valentin Rupiță.

Pelicula are în centrul atenției povestea lui Cosmin (Șerban Pavlu), care în timpul unei crize imobiliare își dorește să câștige un milion de euro, dar are parte doar de probleme. Cântărețul spune că rolul său i s-a potrivit perfect: „Cred că o să mai joc. E comedie, dacă plângeam, râdeați mai rău. Mi-am intrat în stare, pentru că înainte să intru, cred că am primit o palmă sau două. Dar foarte mișto. Un rol extraordinar, mi se potrivește mănușă', a declarat Jean de la Craiova la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Cinemagia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton