Jason Momoa s-a dezbrăcat în direct la TV: "Nu-mi mai place să port haine"

 Oana Pantazi
.

Jason Momoa, starul din „Aquaman”, a fost protagonistul unui moment șocant – s-a dezbrăcat în direct la TV. Aflat în emisiunea lui Jimmy Kimmel, actorul a luat prin surprindere audiența în momentul în care a rămas într-un costum tradițional malo hawaiian, care lăsa la vedere cam mult…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jason Momoa a fost ecent protagonistul unor momente incendiare în platoul emisiunii Jimmy Kimmel Live – actorul s-a dezbrăcat în direct la TV, spre stupefacția, dar și amuzamentul spectatorilor. Și cum faimosul „Aquaman” chiar are ce arăta, imaginile s-au viralizat imediat.

hepta_5432568-909×1024-1hepta_5432568-909×1024-1

Jason Momoa s-a dezbrăcat în direct la TV

Recent, faimosul „Aquaman” a fost protagonistul unui moment incredibil la TV. Și cum în emisiunile în direct foarte puține lucruri pot fi prevenite, mai ales când ai invitați imprevizibili, Jason Momoa s-a dezbrăcat în direct, luându-l complet prin surprindere pe Jimmy Kimmel. Și cum fizicul și șarmul lui Jason Momoa sunt greu de trecut cu vederea, momentul s-a viralizat imediat.

Caând gazda emisiunii l-a întrebat dacă poartă malo, într-o fracțiune de secundă, starul în vârstă de 43 de ani și-a dat hainele jos și a rămas într-un costumul tradițional hawaiian, un fel de chilot cu decupaj în partea dorsală.

Citește și: Jason Momoa a purtat roz pe covorul roșu la Oscar 2019. „Aquaman” a atras toate privirile

Citește și: Cine este părintele Calistrat Chifan.Preotul filmat când lovește o femeie a mai fost cercetat pentru comportament violent

Citește și: Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie:„Ăsta e motivul pentru care suntem un cuplu atât de…’

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, adevărul dureros despre tatăl celor 4 copii ai săi: „Ne-a părăsit acum opt ani. Stă cu o femeie. Eu încă îl mai aștept

„De fapt, nici măcar nu-mi mai place să port haine. Asta port tot timpul', a dezvăluit actorul, explicând că a început să poarte acest costum tradițional în timp ce filma serialul său Apple TV+, Chief of War, a căui acțiune are loc în Hawaii, la finalul secolului 18.

'Port malo în fiecare zi pentru serial. Mă pregătesc pentru rol, pentru că vreau să intru în personaj, și în plus îmi bronzez și eu fundul meu alb', a mai spus actorul.

De altfel, mare pasionat de pescuit, Jason Momoa s-a filmat în această ținută cu mai puțin de o lună în urmă, iar imaginile au făcut furori în mediul online.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit, după 16 ani de relație

La începutul acestui an, Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit, după 16 ani de relație și 4 ani de căsnicie. Actorii au făcut anunțul cel trist pe rețelele de socializare, iar fanii au fost șocați să audă această veste. Cei doi au împreună doi copii,  Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa și Lola Iolani Momoa.

Formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, însă vestea despărțirii a picat ca un trăsnet. Jason Momoa și Lisa Bonet au decis să se despartă, după 4 ani de căsnicie și 16 ani de relație.

Pe contul lor de socializare, cei doi actori au postat un mesaj în care își anunță fanii că vor divorța.

Cu toții am simțit persiunea și schimările acestor timpuri transformatoare… Se desfășoară o revoluție și familia noastră nu face excepție… să simțim și să creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, dăm vestea familiei noastre. O luăm pe drumuri diferite în această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este o știre, ci pentru a putea să mergem mai departe cu demnitate și onestitate’, a fost anunțul făcut de cei doi.

Chiar dacă vor merge pe drumuri diferite, Jason și Lisa susțin că se vor iubi în continuare și se vor susține necondiționat.

Iubirea dintre noi continuă să existe și evoluează în feluri în care dorește să fie știută și iubită. Ne eliberăm unul pe altul ca să fim cine învățăm să devenim. Devotamentul nostru rămâne pentru această viață sacră și pentru copiii noștri’, au mai spus cei doi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton