Primele imagini cu Jador și Georgiana, după împăcare. S-au văzut cu alți concurenți de la Survivor

 Lăstun Ana Maria
.

În mediul online și-au făcut apariția primele imagini cu Jador și Georgiana, după ce au mai dat o șansă relației. Cei doi sunt împreună dinainte ca solistul să devină cunoscut și au luat o scurtă pauză după revenirea acestuia de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dacă săptămâna trecută Elena Merișoreanu povestea cum i-au trecut pragul Jador și Georgiana, deși se știa că sunt despărțiți, acum au apărut primele imagini cu cei doi în calitate de iubit și iubită. Să vezi și să nu crezi! Jador și Georgiana au petrecut weekend-ul alături de foști concurenți de la Survivor și nu s-au sfiit să își arate iubirea în public.

Citește și: Câți bani ia Jador pentru o cântare. Elena Merișoreanu l-a dat de gol: „Ia și bacșiș gras'

Citește și: Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie în aeroport. A venit de la Survivor cu un inel inedit

Citește și: Jador, dezvăluiri despre Culiță Sterp: „Este șeful Survivor nu doar la furat'

Citește și: Boala de care suferă Andreea Mantea și care o face să pară însărcinată: 'Mi-e greu să explic'

Jador și Georgiana, femeia care i-a fost alături și la bine și la greu dinainte ca artistul să devină faimos, au o relație presărată cu certuri și împăcări. În urmă cu doar câteva săptămâni, artistul dezvăluia la emisiunea „Teo Show' că Georgiana i-a spus „adio!', dar motivele îi erau necunoscute. Iată că iubirea celor doi rezistă și în după-amiaza zilei de 23 mai Jador a fost surprins alături de Georgiana, la o petrecere pe lacul Snagov.

Jador și Georgiana, primele imagini de la petrecerea Faimoșilor de pe lacul Snagov

Jador-si-Georgiana-impacareJador-si-Georgiana-impacare

Se pare că Jador a păstrat relația cu foștii săi colegi de la Survivor, așa că Faimoșii au dat uitării zilele lipsite de hrană și odihnă din Republica Dominicană și au petrecut înconjurați de băuturi fine și îmbrăcați în brand-uri de lux. Alături de Roxana Nemeș și Cătălin Moroșanu, Jador și-a făcut de cap și, spre surprinderea tuturor, alături i-a fost nimeni alta decât Georgiana Elisei.

Mai multe persoane i-au fotografiat pe cei doi împreună și marea surpriză a fost faptul că nu s-au sfiit să își arate dragostea. Din contră! Jador și Georgiana și-au împărțit atingeri tandre și și-au aruncat ocheade romantice, chiar sub privirile prietenilor solistului! Pe conturile de Instagram dedicate lui Jador au apărut mai multe poze cu cei doi tineri, iar fanii artistului s-au bucurat nespus să îi revadă în aceste ipostaze.

' Așa cum deja vă anunțasem, bat clopote de nuntă, dragii mei!', au scris moderatoarele paginii „Viperele Vesele', în dreptul imaginii cu Jador și Georgiana.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton