Jador și-a jignit colegii de la Survivor: ”Zanni fură. Culiță e un trădător ”

 Stamen Diana
.

Jador a răbufnit și și-a jignit colegii de la Survivor, după discuția aprinsă pe care au avut la consiliul eliminare. Concurentul din echipa Faimoșilor nu și-a menajat deloc colegii și a spus ce crede cu adevărat despre ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tensiunea a atins cote maxime în echipa Faimoșilor. Jador și-a jignit colegii de la Survivor, după ce majoritatea s-a întors împotriva lui. Se pare că artistul are un comportament de care ceilalți sunt deranjați. Au spus despre artist că are o atitudine nepotrivită și o energie negativă. După ce a auzit aceste lucruri, Jador de la Survivor și-a jignit o parte din colegii săi și a spus ce crede cu adevărat despre ei.

Jador-3-1Jador-3-1

„În ultimul timp, majoritatea oamenilor din echipă îmi scot mie defectele în evidență. Știți ce a spus Iisus Hristos? Să arunce cu piatra cei fără de păcat. Care din ei e fără de păcat? Zanni fură și vorbește mai urât decât toți dintre noi. Zanni e un om fără inimă bună, nu are inimă bună.

Alexandra Stan este șerpoaică, dacă îți este bine e cu tine, dacă nu e cu celălalt. Nemeș nu-și asumă niciodată dacă pierde sau câștigă tot cu nasul pe sus e. E un om încrezut. Culiță credeam că e fratele meu. Culiță e un trădător, pentru mine e un trădător. Simona, niciun bărbat nu vorbește mai urât cum vorbește Simona', spune cântărețul.

Citește și: Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor. Reacția vedetei după ce a aflat tot

Citește și: Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan: „Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!”

Citește și: Mama lui Jador, în lacrimi. Ce spune despre prietenia dintre el și Culiță Sterp, la Survivor: „E distant…'

Citește și: Un nou scandal între Jador și Culiță Sterp, la Survivor: „Nimeni nu e șef aici!”

Jador crede că colegii vor să-l dea afară de la Survivor

Jador consideră că este atacat de către colegii de la Survivor pentru că este un concurent bun și vor ca aceștia să-l înlăture din competiție. Artistul a declarat că vor pleca pe rând acasă, iar el va rămâne să lupte până la final.

„De ce toată lumea dă în mine dacă toată lumea are defecte? Le-aș putea crea o imagine în ultimul hal. Cei care vor da în oameni buni și vor încerca să scoată din echipă oamenii buni, să fie siguri că vor câștiga premiul, vor pleca rând pe rând acasă și rămân eu aici', a declarat Jador.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton