Cine este timișoreanca de profesie biolog, desemnată cea mai bună videochatistă din lume. Ce sume fabuloase câștigă Ivonna Reeve

 Oana Pantazi
.

Ivonna Reeve, o tânără din Timișoara, biolog de profesie, a devenit cel mai de succes model de videochat din lume, la doar 3 luni după ce s-a apucat de această meserie. Iată cât câștigă acum pe zi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De profesie biolog, Ivonna Reeve, o tânără din Timișoara, a găsit o metodă rapidă de a-și rotunji veniturile, reușind să devină, într-un timp extrem de scurt, cel mai de succes model de videochat din lume, în urma câștigării unui concurs de gen inițiat pe platforma internațională LiveJasmin.

174 de ore online într-o săptămână!

Ivonna Reeve a stat online aproape o săptămână non-stop și a câștigat concursul cu cel mai mare număr de voturi, reușind să le învingă pe competitoarele ei din Rusia și din Columbia. Acest lucru i-a adus în cont nu mai puțin de 10.000 de dolari, o sumă pe care, în profesia ei de bază, ar fi câștigat-o, probabil, în 2 ani!

„A fost cea mai mare provocare pentru mine, am stat online 174 de ore într-o săptămână. Am dormit aproximativ 15 ore, în total, în 7 zile. În rest, am fost online non-stop.

Am fost surprinsă să aflu că majoritatea oamenilor apreciază această industrie. Am fost felicitată pentru asumare și pentru ambiție. Îmi place foarte mult ceea ce fac, nu simt că lucrez. Simt că atunci când sunt online sunt eu cu adevărat, mă bucur de fiecare minut și efectiv simt că toți membrii care sunt alături de mine îmi sunt prieteni cu adevărat, nu doar niște bancomate care îmi plătesc facturile„, a povestit Simona într-un video pe YouTube realizat de studioul la care lucrează.

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe! Artistul și-a dovedit nevinovăția: „Eu de asta am tăcut!”

Citește și: Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice: „M-am gândit…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, la 21 de ani. Garcea este un tată protector: „Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere!”

Citește și: Detalii neștiute din viața lui Nicolae Ceaușescu. Nu avea niciodată bani la el, dar ținea mereu în buzunar un anumit obiect

Ivonna Reeve: „În această săptămână am câștigat 10.700 de dolari”

Superba blondă a povestit cum a reușit să ducă la bun sfârșit această provocare imensă, dar și câți bani și ce faimă i-a adus acest maraton online incredibil, distincția primită fiind un fel de Oscar al videochatului.

Chiar am un membru care este alături de mine din prima zi și săptămâna trecută, în fiecare noapte, m-a lăsat să dorm două ore… Unul îmi dădea voie să merg să fac duș, cu altul îmi refăceam make-up-ul… M-au impresionat, sunt niște oameni care nu-mi datorează nimic dar au cheltuit o sumă impresionantă de bani doar pentru a mă ajuta pe mine să câștig. Cu 10 minute înainte de finalul competiției, am avut în cameră cred că peste 100 de membri care știau că la ora 10 se încheie concursul. Au venit să mă felicite, echipa mi-a adus un buchet enorm de flori. Sunt oameni din Statele Unite, pentru care era ora 2 sau 3 dimineața.

Numărul final de puncte pe care l-am strâns reprezintă un record. În medie, o câștigătoare strânge cam 600.000 de puncte, eu am avut 708.000. În această săptămână am câștigat 10.700 dolari”, a mărturisit Ivonna Reeve, citată de Wowbiz.

ivonna-baseivonna-base

De la biologie la… videochat

Nu este un secret pentru nimeni cât câștigă în România majoritatea persoanelor cu studii superioare, așadar Ivonna, absolventă de facultate, dar și de master în biologie nu făcea excepție. Și cum salariile în cercetare sunt modeste, timișoareanca și-a dat demisia de la primul job și s-a angajat la o companie farmaceutică, pe post de agent de vânzări. după ce și-a dat demisia și de acolo, a aplicat la un studio din Timișoara care căuta modele. Acela a fost începutul… 

'Când am intrat prima dată în studio m-am simțit ca acasă, m-au primit cu brațele deschise, am purtat o discuție cu un trainer, mi-a explicat mai detaliat ce implică meseria de model… M-am panicat puțin când am aflat toate detaliile despre program, despre faptul că sunt în văzul tuturor. M-a neliniștit puțin faptul că voi fi văzută și din oameni din România, am ajuns acasă și m-am răzgândit. Am sunat și am spus că nu pot face asta.

Apoi, managerul studioului mi-a dat un telefon și mi-a zis că mă place și m-a întrebat dacă nu vreau să colaborez cu studioul pe un post de trainer. Am acceptat și pentru următoarele două luni am lucrat ca trainer', a mai povestit Ivonna.

În doar 3 săptămâni după ce a debutat ca model Ivonna Reeve începuse deja să câștige 600 de dolari pe zi. Dat fiind că acum este deja considerată un model premium, superba blondă mărturisește că doar 30-40% dintre clienți îi mai cer să facă show-uri pentru adulți, în timp ce ceilalți intră mai mult pentru conversație.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton