Ce vrea să facă Iulian Nunucă cu premiul de la Vocea României. "Mi-aș dori să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce vrea să facă Iulian Nunucă cu premiul de la Vocea României. Iulian Nunucă, în vârstă de 18 ani, a fost desemnat marele câștigător al premiului în valoare de 100.000 de euro, de la Vocea României. Tânărul a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă și a avut o evoluție frumoasă de-a lungul competiției. Iulian Nunucă vine dintr-o familie de lăutari, iar pasiunea pentru muzică a avut-o dintotdeauna. Iată ce va face tânărul artist cu suma câștigată în urma show-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce vrea să facă Iulian Nunucă cu premiul de la Vocea României. Iulian Nunucă este noul câștigător al celui mai recent sezon de la Vocea României. După emoții trăite la maxim pe scena emisiunii și concurenți talentați care au surprins cu interpretări superbe, marea luptă din finală s-a dat între patru tineri. Publicul l-a ales în final pe Iulian Nunucă, telespectatorii fiind impresionați de ambiția și prestația sa fabuloasă. Viața concurentului s-a schimbat radical, căci a plecat acasă cu un premiu în valoare de 100.000 de euro. Iulian Nunucă nu vrea să păstreze întreaga sumă pentru sine ci să ajute și pe alții cu acești bani.

iulian-nunuca-vocea-romanieiiulian-nunuca-vocea-romaniei

Ce vrea să facă Iulian Nunucă cu premiul de la Vocea României

Iulian Nunucă a ajuns în marea finală de la Vocea României alături de alți trei concurenți talentați, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu. Cei patru tineri au făcut spectacol pe scena competiției, însă numai unul a fost desemnat câștigător de către public. Iulian Nunucă a luat acasă marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Tânărul artist provine dintr-o familie de lăutari și a crescut în condiții foarte modeste, astfel că vrea să ajute la rândul său pe copii din mediile defavorizate.

Dacă aș câștiga, mi-aș dori să donez o parte din bani și copiilor care au nevoie, cu situații financiare mai precare și aș investi în cariera mea', spunea Iulian Nunucă, potrivit ciao.ro.

Citește și: Câștigătorul Vocea României Iulian Nunucă a avut o copilărie plină de lipsuri: „N-am mâncat nimic, doar ca să…”

Citește și: Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022: „În continuare sunt același copil inocent. Nu realizez ce mi se întâmplă'

Citește și: Ce dietă ține Vica Blochina înainte sa plece la Survivor 2023:'Nu mai ai pofte de niciun fel'

Citește și: Cum a enervat-o la culme Liviu Vârciu pe mama fiicei sale Carmina:'A zis că nu-i adevărat, că-i nebun!'

În acest moment greu îmi găsesc cuvintele, mă gândesc numai la Dumnezeu, că el a fost ajutorul meu întotdeauna. Întotdeauna am intrat pe scenă cu gândul al el, și faptul că am ajuns cu Andra până în ultima clipă, nu știam ce reacții să mai am în momentul acela mă gândeam că dacă aș câștiga eu ar fi o surpriză, dar dacă ar câștiga Andra nu ar fi nimic de neașteptat.„,a declarat Iulian Nunucă, după ce a câștigat marele trofeu Vocea României.

Iulian Nunucă a renunțat la banii de mâncare pentru cursuri de cantor

Iulian Nunucă are doar 18 ani, însă a dus o viață presărată de lipsuri, în care muzica i-a fost singura alinare. Iulian a visat încă de mic să cînte și nu s-a gîndit niciodată că ar putea face altceva. Acesta a avut un trai greu, în sânul unei familii iubitoare, dar cu posibilități financiare foarte reduse. Artistul a povestit că atunci când era copil renunța la banii de mâncare, ca să meargă la cursurile de canto. În ciuda traiului dificil pe care l-a dus, Iulian se declară recunoscător pentru harul cu care s-a născut și care l-a călăuzit în viață.

„Când eram mic, cântam piese Celine Dion. Tata nu înțelegea, voia să mă îndrept spre muzica lăutărească. Îl rugam să-mi dea bani pentru orele de canto, iar el chiar nu înțelegea că aceste ore mă ajută. N-am mâncat nimic, doar ca să strâng bani și să ajung aici. Nu mă văd făcând altceva, dacă fac altceva pot să nu mai exist

Odată, la un Crăciun, i-am spus mamei: mamă, știi ce-mi doresc de la Moș Crăciun? Îmi doresc un sac de făină și un sac de cartofi. Poate au fost Crăciunuri când nu am avut ce pune pe masă, dar m-am bucurat de tot ce mi-a dat Dumnezeu, iar Dumnezeu apoi mi-a dat și mai mult., a mai spus tânărul..'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton