Iulia Vântur, adevărul despre viața de vedetă în India: "Nici aici nu a fost ușor"

 Oana Pantazi
.

Are un iubit faimos, la rândul ei este celebră și piesele ei au un succes răsunător, însă Iulia Vântur mărturisește că pentru ea nu a fost ușor. Împărțită între dorul de familie și carieră, vedeta încearcă să le împace pe amândouă, de la mii de kilometri distanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur se bucură de un succes fulminant în India, unde piesele ei au atins deja recorduri amețitoare de vizualizări. Iar colaborarea cu iubitul ei la cel mai recent film al lui s-a dovedit una extrem de fructuoasă. Iulia admite însă că nu i-a fost ușor și că succesul nu a venit chiar peste noapte, așa cum poate și-ar imagina unii… Mai mult, vedeta a mărturisit că cel mai mult simte dorul familiei, aflată la mii de kilometri distanță.

Iulia-Vantur-intre-dorul-de-casa-si-viata-de-superstar-din-India-Iulia-Vantur-intre-dorul-de-casa-si-viata-de-superstar-din-India-

Adaptarea în India a fost dificilă

Pentru Iulia Vântur, viața în India, o țară cu o cultură total diferită, nu a fost ușoară, iar la asta a contribuit cu siguranță și lipsa familiei și a prietenilor. În plus, pentru ea a fost cu atât mai greu în această perioadă în care India este grav afectată de pandemie.

„Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață, nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România.

Ieri am ieșit în parc cu o prietenă bună și cățelul ei și așa de mult mi-a plăcut, am petrecut toată după-amiază în parc. M-am bucurat să văd că oamenii de orice vârstă își pot găsi locul, o activitate preferată, pot găsi liniște și se pot bucura de frumusețea naturii în mijlocul Bucureștiului. Îmi lipsesc câteva dintre lucrurile mici… dar importante, așa cum este și firesc, aș îndrăzni să spun”, a declarat Iulia Vântur, în exclusivitate, pentru Click. 

Citește și: Iulia Vântur vorbește în premieră despre nuntă și a recunoscut că-și dorește un copil cu Salman Khan: „După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților” / EXCLUSIV

Citește și: Ea este femeia cu care Salman Khan a vrut să se însoare, înainte să apară Iulia Vântur în peisaj! Cine s-a opus căsătoriei actorului cu Miss India

Citește și: Iulia Vântur a clarificat zvonurile despre despărțirea de Salman Khan și a vorbit despre copii: „Se întâmplă atunci când trebuie'

Citește și: Cine a convins-o pe Dorina Lazăr să dea la Teatru: „Eram înspăimântată, tata a zis că mă dezmoștenește”/ EXCLUSIV

Citește și: Petre Magdin, salvat de soție după ce a fost la un pas de moarte: „Era în căruț, după atacul cerebral”

Iulia Vântur suferă de dorul părinților

Sosită în România cu niște treburiadministrative, vedeta a profitat de aceste momente de relaxare pentru a petrece alături de părinții ei, cărora le-a dedicat timpul în exclusivitate. Chiar dacă încearcă să compenseze distanța prin intermediul video call-urilor, Iulia Vântur simte, firesc, lipsa celor dragi, care îi poartă grija de la distanță.

„Vorbesc cu părinții mei mereu pe video call, suntem conectați zilnic. Tata e mai puternic, e bărbat, mama însă este cea care se îngrijorează și dacă mi s-a rupt o unghie. Este firesc, sunt singurul lor copil, sunt și departe, nu e ușor pentru niciunul dintre noi, dar tehnologia ne ajută să ne vedem mereu. De simțit… ne simțim în fiecare clipă. Sunt apropiată de ambii părinți, dar cu mama am o altfel de relație, că doar suntem femei”, a mai spus Iulia Vântur pentru sursa citată. 

Iulia Vântur, superstar la Bollywood

Deși nu este deloc simplu să te lansezi și mai ales să-ți faci un nume într-o țară străină, Iulia Vântur a reușit să facă față cu brio acestei provocări. Recent, artista a atins un recor imposibil de imaginat în România – peste 140 de milioane de vizualizări la hitul Seeti Maar. Ea a admis însă că drumul ei spre celebritate nu a fost ușor.

„Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa Seeti maar', și cu piesa Zoom zoom', amândouă de pe coalana sonoră a filmului Radhe'.

Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut pontential și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica. Sunt fericită să am muzica în viața mea, în acest fel. Nici aici nu a fost ușor, sunt ani de muncă deja în spate, ani în care a trebuit să conving publicul că merit să fiu acolo”, a mărturisit Iulia Vântur pentru Click.  

De altfel, artista are deja agenda plină – urmează un film nou, mai multe piese și concerte. Deocamdată însă, situația din India o împiedică să-și continue proiectele.

Succesul ei nu i se datorează lui Salman Khan

Decizia Iuliei Vântur de a pleca din țară, deși aici avea o carieră solidă și în continuă ascensiune i-a uimit pe mulți. Deși nu puțini au fost convinși că succesul ei i se datorează lui Salman Khan, iubitul ei și unul dintre cei mai faimoși actori din India, lucrurile au stat cu totul altfel. Chiar dacă acum lucrează împreună, debutul Iuliei pe scenă a fost absolut întâmplător, după cum a povestit vedeta la Sinteza zilei.

„Am început din întâmplare. Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică. Eram într-o seară, în primele mele călătorii în India, cu o gaşca de prieteni şi, pentru că lor le place să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română.

A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul ‘La Betleeem colo în jos’, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun. Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1„, a povestit Iulia Vântur la Antena 3.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton