Iulia Vântur va juca într-o producție turco-indiană, în Turcia: „Lumea din televiziune mă așteaptă”

 Oana Pantazi
.

Iulia Vântur va juca într-o producție turco-indiană, în Turcia. După ce a cucerit Bollywood-ul și, mai recent, America, iată că Iulia Vântur a devenit cunoscută și în Turcia, unde curând va filma pentru o producție turco-indiană. Acum, vedeta se află la Istanbul, unde pregătește noul proiect, iar în timpul liber se delectează cu sesiuni de shopping.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur va juca într-o producție turco-indiană, în Turcia. Iulia Vântur este deja artistă cu state vechi la Bollywood și, recent, a făcut furori și în SUA cu concertele unde și-a încântat publicul cu piese în limba indiană, engleză, dar și română. Vedeta este însă pregătită să cucerească mapamondul, fiindcă, mai nou, se pregătește să joace într-un lungmetraj turco-indian.

Iulia-Vantur-9Iulia-Vantur-9

Iulia Vântur va juca într-o producție turco-indiană, în Turcia

După ce Bollywood-ul și-a deschis porțile pentru ea, Iulia Vântur a avut parte de o nouă experiență – artista a susținut concerte în America, și nu oricum, ci cu sala plină. Acum, vedeta este pregătită să cucerească și Turcia, unde va juca într-un lungmetraj. În timpul liber, Iulia face shopping și se plimbă prin Istanbul, după cum reiese din fotografiile împărtășite cu fanii ei de pe Instagram.

Presa turcă a fost pe urmele Iuliei Vântur, care în aceste zile se află la Istanbul pentru pregătirile unui lungmetraj, coproducție India-Turcia. Jurnaliștii de la Snob Magazin au numit-o pe Iulia vedeta de la Bollywood, cea care a câștigat în România premiul pentru cea mai bună prezentatoare, datorită emisiunilor Dansez pentru tine și Ferma Vedetelor.

Citește și: Iulia Vântur i-a cucerit pe americani cu versuri în limba română, la un concert: „Vreți să cântăm împreună?'

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit' / EXCLUSIV

Citește și: Cât de geloasă e Iulia Vântur pe admiratoarele partenerelui ei, Salman Khan: „Este iubitul lor imaginar'

Citește și: Ce bine arată Elwira Petre în costum de baie, la 41 de ani: „Bine că nu am căzut în apă în pași de salsa”

Subiectul a fost abordat în egală măsură și de presa din India, care dezăluie că iubita actorului Salman Khan (56) pregătește un lungmetraj care va avea influențe din țara adoptivă, dar și turcești.

„Lumea din televiziune mă așteaptă'

Iulia a vorbit la la un post TV turcesc despre proiectele în care este implicată, dar și despre întoarcerea în televiziune cu un format propriu. Ideile sunt deja conturate, în timp ce formatul va fi unul internațional.

„Voi reveni doar cu un proiect ambițios la nivel internațional, lumea din televiziune mă așteaptă', a povestit Iulia.

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem', a mai spus Iulia Vântur pentru libertatea.ro.

Concerte cu sala plină în America

Extrem de apreciată în producțiile indiene în care a jucat, în perioada martie-aprilie, Iulia a bifat un nou succes – pe scenă, în fața a mii de spectatori. În Statele Unite, Iulia a concertat ca invitat special al artiștilor indieni Guru Randhawa și Kanika Kapoor. Artista a cântat în New Jersey, Washington, Chicago, Dallas și Atlanta, New York și nu numai, bucurându-se de un succes fabulos.

În ceea ce privește viața sentimentală, Iulia își trăiește cu discreție povestea de dragoste alături de Salman Khan, dar mărturisește că mariajul nu este o prioritate pentru ea.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare.

Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el', ne-a dezvăluit Iulia Vântur, ăntr-un interviu VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton