Iulia Vântur a împlinit 42 de ani. Cum și cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere: „Fericirea este pe cale să vină în viața ta”

 Borcilă Andreea
.

Iulia Vântur a împlinit 42 de ani. Fosta prezentatoare tv a petrecut alături de prieteni dragi, în India, acolo unde s-a stabilit de ani buni. Vedeta a primit numeroase cadouri, dar mai ales mesaje și urări din partea fanilor și a celor apropiați, care au emoționat-o pe frumoasa cântăreață. Iată cum a fost surprinsă Iulia Vântur! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a avut parte de o zi specială, iar asta pentru că a împlinit, pe data de 24 iulie 2022, vârsta de 42 de ani. Fosta prezentatoare tv s-a stabilit acum mai bine de un deceniu în India, unde s-a reprofilat din punct de vedere profesional și a ajuns una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe și actrițe în lumea întreagă. Mai mult, și-a găsit sufletul pereche, fiind vorba de celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan. 

iulia-vantur-7iulia-vantur-7

Frumoasa artistă, originară din Iași, poate spune că este un om împlinit. A ajuns la vârsta de 42 de ani și are o carieră vastă în televiziune și în lumea artistică. În plan personal, iubește și este iubită nu doar de iubitul ei celebru, dar și de foarte mulți fani care îi apreciază talentul. 

Citește și: Cât de geloasă e Iulia Vântur pe admiratoarele partenerelui ei, Salman Khan:„Este iubitul lor imaginar'

Citește și: De ce nu se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan. Ce spune celebrul actor indian:”Nu cred în…”

Citește și: Dragoș Dolănescu nu mai speră la o împăcare cu fratele lui, Ionuț, nici la 13 ani de la moartea tatălui lor:„Gândim diferit. Doar numele e comun'

Citește și: Anca Țurcașiu a apelat la ajutorul psihologului, după divorț:„Am avut nevoie de sprijin. M-am apropiat mult mai mult de latura spirituală' / EXCLUSIV

Iulia Vântur a împlinit 42 de ani

Fosta prezentatoare tv a avut o zi specială duminică, 24 iulie, când a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani. Vedeta și-a sărbătorit, cum se cuvine, ziua de naștere alături de prieteni dragi. Mai mult, artista s-a stabilit de mulți ani în India, acolo unde are o carieră de succes și trăiește iubirea ca-n filme, alături de actorul Salman Khan.

Cântăreața a fost copleșită de numeroasele cadouri și urări pe care le-a primit atât de la cunoscuți, cât și de la fanii care o îndrăgesc. Pe contul de Instagram, Iulia Vântur a repostat o parte din mesajele și urările pe care le-a primit. În imagini, vedeta este extrem de fericită, suflă în torturile aniversare, zâmbește larg și se bucură de toată atmosfera pozitivă. Mai mult, una dintre prietenele ei foarte bune, Andreea Raicu, a felicitat-o, din suflet.

Nu există nimic mai special decât ziua în care te-ai născut(…). La mulți ani celei mai frumoase fete din toate timpurile, una dintre personalitățile mele preferate. Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze mereu cu ce e mai bun.

Te iubesc mult!, Îți doresc să fii fericită, Iulia! Să ai o viață fericită, sănătate, să zâmbești mereu mai mult și mai mult. Fericirea este pe cale să vină în viața ta, rămâi binecuvântată!, La mulți ani, frumoasa mea!, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Iulia Vântur le-a primit de ziua ei de naștere. 

Ce sfat important a primit Iulia Vântur de la iubitul ei, Salman Khan

Salman Khan, prin puterea exemplului, a încurajat-o pe româncă să își valorifice aptitudinile în muzică și actorie.  Cum e să lucrezi cu Salman Khan, cât de diferit este el pe plan profesional față de viața de zi cu zi, ne-a povestit Iulia.

El oricum e workaholic, îi place foarte mult să muncească, cred că și în timpul liber muncește, cred că e la fel, nu e nicio diferență , la fel de implicat, devotat sută la sută în tot ceea ce face. Având o experință de peste 30 de ani în domeniu, îți imaginezi că și oamenii din jurul lui îi cer sfatul în anumite privințe, evident că lucrurile se întâmplă într-o simbioză cumva’.

Fosta prezentatoare TV a primit și ea un sfat prețios de la celebrul actor indian și l-a pus în practică.

El a fost cel care m-a încurajat de fapt să merg pe drumul acesta, chiar și atunci când eu nu credeam. Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit și asta m-a și convins la un moment dat când mi s-a spus: ‘Ai primit un dar, folosește-te de el și îmbunătățește-l!' Acela a fost momentul în care am decis să iau lecții de canto, astfel încât cei care mă scultă să aibă într-adevăr o experință completă. Trebuie să fii acolo prezent sută la sută, despre asta e vorba și în actorie și în muzică. Dacă dai totul, dacă te implici cu totul, nu ai cum să dai greș și oamenii simt chestia asta, așa cum probabil s-a întâmplat și atunci când am prezentat „Dansez pentru tine’ oamenii simțeau că noi suntem acolo trup și suflet în proiectul respectiv’, a declarat, pentru revista VIVA!, Iulia Vântur.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton