Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, dezvăluiri din viața amoroasă: „Eu n-am fost amantă”

 Miniosu Alexandra
.

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, a făcut câteva dezvăluiri „picante' din viața amoroasă. Blondina a declarat că nu duce lipsă de atenția bărbaților, aceștia trimițându-i o mulțime de mesaje, însă ea a ales să ignore aceste semne. Totodată, ea a ținut să precizeze că nu a fost niciodată amantă și că nu va ajunge niciodată în această poziție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Sălăgean a dezvăluit cum arată viața ei amoroasă după mai mulți ani de la divorțul de Alex Bodi. Focoasa blondă a recunoscut că a primit o mulțime de avansuri de-a lungul timpului, de la diferiți bărbați, însă experiențele de până acum au învățat-o să fie mai exigentă. Conform spynews.ro, ea a mărturisit că în prezent este singură.

i1i1

Fosta soție a lui Alex Bodi este o femeie curtată. Nu ne miră, având în vedere cât de bine arată. Cu un chip ca de păpușă și o siluetă de invidiat, pare că ar putea avea orice bărbat la picioare. Blondina este însă greu de cucerit, mai ales că experiențele de până acum, de pe plan amoros, au făcut-o să fie mai atentă.

Citește și: Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi obligat-o pe Iulia Sălăgean să se prostitueze:„Nu am forțat-o'

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată'

Citește și: Maria Speranța a avut nevoie de îngrijiri medicale la Asia Express.Adriana Trandafir a izbucnit în plâns

Citește și: Fotbalistul grec Nikos Tsoumanis, găsit mort în propria mașină.Ar fi fost asasinat

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, dezvăluiri din viața amoroasă

Iulia Sălăgean a declarat că nu a fost și că nici nu va fi vreodată amanta cuiva. A cunoscut însă persoane care au ajuns în această postură și nu pentru că și-ar fi dorit ele, ci pentru că ar fi fost păcălite de parteneri. Blondina e de părere că bărbații folosesc tot felul de scuze pentru a obține ceea ce vor, din diferite motive.

„În ceea ce mă privește pe mine, eu nu permit să se ajungă acolo, să ajung în situația să fiu amantă, să intru în astfel de situații sau căsnicii, dar am avut de-a face cu foarte multe persoane, prietene ca și soții, dar și ca iubite neoficiale, dar nu pentru că și-ar fi dorit ele, dar pentru că au fost păcălite.

Bărbații se folosesc de tot felul de scuze, motive, ca să obțină ceea ce vor, din orgolii, din ego… Ideea e că dacă își propun ceva sunt în stare să spună orice', a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars, conform Spynews.ro.

„Eu n-am fost amantă'

În același timp, Iulia Sălăgean a transmis că e mult mai atentă în privința alegerii partenerului de viață. În cazul în care îi va călca strâmb, ea nu-i va da o a doua șansă, ci va încheia direct relația. Ea crede că bărbații vor să ajungă la cât mai multe „insule' și a menționat că a ignorat o mulțime de mesaje primite de la masculi.

„În ziua de azi bărbații vor să atingă cât mai multe insule. Eu n-am fost amantă, iar ca să ajungi să te îndrăgostești trebuie să permiți o anumită distanță spre tine. Eu n-am cum să mă îndrăgostesc din greșeală, eu am și ignorat o grămadă de mesaje primite de la bărbați', a mai transmis blondina.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton