Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău: "Este luată, purtată, lăsată"

 Raiciu Adriana
.

Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu. Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean nu a început acum, ci este de pe vremea când blondina era într-o relație cu Alex Bodi. Cele două au decis să facă pace atunci, însă acum au ajuns din nou să se certe. Motivul este unul simplu: Gabi Bădălău ar fi căutat-o pe fosta soție lui Bodi, iar actuala lui iubită a aflat. Iată ultimele declarații despre scandal!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu este în mijlocul unui nou scandal. De data aceasta, vedeta de televiziune are lucruri de împărțit cu Iulia Sălăgean, prietena ei în trecut. Totuși, nu este pentru prima dată când cele două își aruncă cuvinte dure. Cu ceva timp în urmă, în timp ce era căsătorita cu Alex Bodi, blondina a avut o ceartă monstru cu fosta soție a omului de afaceri.

bianca-dragusanu-1-5bianca-dragusanu-1-5

Ei bine, se pare că acestea au ajuns să se certe din nou, însă motivul este altul acum. Bianca Drăgușanu a aflat că actualul ei iubit, Gabi Bădălău, i-ar fi trimis mesaje fostei sale prietene. După cele aflate, aceasta a catalogat-o în termeni duri pe Iulia Sălăgean, numind-o, „șosetă de schimb'. Iată acum prima reacție a Iuliei!

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău:„Un bărbat e născut vânător, dacă…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce s-a spus că Gabi Bădălău ar flirta cu Iulia Sălăgean:„O găină care se vrea fazan'

Citește și: Alex Nedelcu și TJ Miles, la un pas de bătaie la Survivor.Concurenții au fost nevoiți să intervină

Citește și: Cornel Palade, prima reacție după ce fiica lui a fost dată afară din casă, la Londra:’Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem’

IuliIulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău

La puțin timp după ce Bianca Drăgușanu a ieșit și a spus public faptul că iubitul ei, Gabi Bădălău, flirta cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Bodi a izbucnit. Femeia spune că primește de mai bine de un an jumătate mesaje încontinuu de la Bădălău, însă nu a vrut să dea curs acestor abordări.

Totodată, Iulia a mai ținut să sublinieze faptul că nu este singura persoana pe care Gabi Bădălău o abordează, el vorbind cu încă alte 20 de femei. Discursul a continuat, iar aceasta i-a întors cuvintele Biancăi și a spus că ea ar fi, de fapt, „șoseta”, întrucât este luată, purtată, lăsată și iarăși luată.

Cred că de un an și jumătate eu sunt curtată de Gabi Bădălău, dar eu nu am dat curs la aceste abordări. Eu nu am vină că iubitul ei nu o respectă și îmi scrie, și nu îmi scrie doar mie, că poate Gabi vorbește cu încă 20 de femei pe lângă mine. (…) E iese doar prin despărțiri, împăcări, despărțiri, împăcări … nu știu care dintre noi e șoseta. Cred că ea este șoseta, ea este luată, purtată, lăsată, iarăși luată. Asta nu s-a întâmplat doar cu Gabi, asta s-a întâmplat și cu fostul meu soț. Și el al lăsat-o și a luat-o de multe ori', a spus Iulia Sălăgean , la Antena Stars.

De asemenea, Iulia Sălăgean a mai postat și un mesaj pe contul său de socializare, cel mai probabil cu trimitere directă către Bianca Drăgușanu. 'Câteodată, când cineva este nefericit cu el însuși, creează probleme cu tot și cu toată lumea din jurul lui', a scris Iulia Sălăgean pe Instagram.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton