Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că ar fi încercat să îi spargă, din nou, contul de Instagram: „Unde e fericirea, boss?”

 Martin Lorena
.

Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că ar fi încercat să îi spargă, din nou, contul de Instagram. Cele două foste soții ale lui Alex Bodi nu au găsit nici măcar acum o cale de împăcare. De această dată, Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că ar fi încercat să îi spargă contul de Instagram. Iată ce mesaj a postat aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cele două foste soții ale lui Alex Bodi au avut mereu o relație complicată! Acestea au fost la cuțite, apoi au devenit cele mai bune prietene, iar acum s-au întors în punctul incipient. De această dată, Iulia Sălăgean o critică pe Bianca Drăgușanu pentru modul în care își expune viața de lux și o acuză că ar fi încercat să îi spargă contul de Instagram.

Iulia-Salagean-1Iulia-Salagean-1

Nu este prima oară când Iulia Sălăgean afirmă că Bianca Drăgușanu a încercat să îi spargă conturile de pe rețelele de socializare. Iată mesajul postat de ea!

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată’

Citește și: Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu:„A insistat să mă cunoască’

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat:„Este o femeie care…’

Citește și: Bianca Drăgușanu, dans incendiar la bară!Cum s-a lăsat filmată

Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că ar fi încercat să îi spargă, din nou, contul de Instagram

Iulia Sălăgean o acuză din nou pe Bianca Drăgușanu referitor la contul său de Instagram. Femeia care i-a oferit un copil lui Alex Bodi susține că viața de lux pe care o postează rivala ei nu este una reală și că interesul acesteia este să îi facă rău!

'Cineva e minciunică. Cineva spune că e super fericită, super iubită, dar nu mai poate de mine și a încercat din nou să-mi închidă contul. Oops! Unde e fericirea, boss? Of, of, viață de cartof, vorba fetiței mele. E grele frustrările. Grele de dus mămică', a spus ea pe Instagram.

„Nu cunosc, nu am o legătură'

În trecut, această poveste a mai avut loc. Iulia Sălăgean a mai ieșit public și a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că a încercat să îi spargă conturile de pe rețelele de socializare. La acel moment, iubita lui Gabi Bădălău a dat-o în judecată pe femeia alături de care Alex Bodi are un copil.

‘Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot ptermite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește. Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului’a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton