Iulia Albu, suspectă de COVID-19, după scandalul "Revelionul": "Suntem toți trei sub observație medicală!"

 Dumba Gabriela
.

Iulia Albu a anunțat că este suspectă de COVID-19, în plin scandal cu fostul soț, Mihai Albu, pe tema Revelionului petrecut de acesta, împreună cu fiica lor și alte câteva persoane. Iulia a postat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare prin care și-a anunțat fanii că este sub observație medicală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a anunțat că „suntem „toți trei sub observație medicală”, referindu-se, probabil la fiica ei și fostul soț, Mihai Albu, după ce aceștia din urmă au petrecut Revelionul alături de câțiva vecini.

1Mihai-Albu-si-fiica-lui-1-11Mihai-Albu-si-fiica-lui-1-1

Iulia Albu s-a făcut foc și pară după Revelion, când a aflat că fostul soț a mers, împreună cu fiica lor, Mikaela, să ciocnească un pahar cu șampanie, la miezul nopții, împreună cu câțiva vecini. Stilista susține că la acea petrecere nu s-ar fi respectat restricțiile anti-COVID și, prin urmare, ea se află cum sub observație medicală.

Iulia, care marți urma să se afle în platoul emisiunii La Măruță, unde realizează rubrica Marțea Neagră cu Iulia Albu, și-a anunțat fanii că va intra în direct prin Skype.

În cazul în care vă întrebați de ce postez aceste fotografii mai vechi, motivul nu este unul îmbucurător… având în vedere că știți deja ceea ce s-a întâmplat de acest Revelion, suntem toți 3 sub observație medicală. Din acest motiv, mâine, la Marțea Neagră cu Iulia Albu @lamaruta_protv ne vom vedea Live, pe Skype și nu în studio, așa cum se întâmplă de obicei. Fiți responsabili. Purtați mască!', le-a transmis ea fanilor ei.

Citește și:

Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Era studentă”. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Previziunile lui Carmen Harra pentru Ilie Năstase, după ce și-ar fi bătut soția: „Rămâne singur în final!”

Bianca Drăgușanu, escapadă romantică cu Gabi Bădălău în Maldive? Imaginile care i-au dat de gol

De la ce a pornit scandalul cu fostul soț

Pe 7 ianuarie, Iulia Albu anunța pe Facebook că a aflat, cu stupoare, că fiica ei a fost la o petrecere de Revelion, cu designerul Mihai Albu. La acea petrecere nu s-ar fi respectat măsurile de protecție anti-COVID. 

Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanța în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască. Acești oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate cât şi a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanțî ca fiind în grija lui. În mod conștient şi voluntar', a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

„Eu ma tem real!”

Trebuia să cer acest ordin. Eu mă tem real pentru integritatea mea corporală. Nu știu care este planul lor, dar… Vă rog să mă scuzați, dar am aflat că Mikaela a făcut Revelionul într-un cerc mare de oameni. Într-un apartament de bloc au fost nouă oameni fără mască și acum trebuie să mă duc cu ea să facem acel test.

Țin să precizez faptul că a existat o singură ocazie în care nu a luat-o. De fapt nu i-am dat-o eu. Nu i-am dat-o pentru că trebuia să plecăm din București. I-am scris un mail prin care i-am spus că mă voi revanșa pentru această situație.

De aceste sărbători, Mikaela a fost la el de pe data de 24 decembrie până pe data de 3 ianuarie, deși ar fi trebuit să meargă la el de pe data de 29 până pe data de 1 ianuarie, Ceea ce spune soțul meu sunt doar lucruri menite să mă discrediteze și să îmi facă rău din punct de vedere al imaginii, lucru pe care eu nu-l mai permit. Nimeni nu este obligat să fie supus la acest tir de insinuări', a mărturisit Iulia Albu pentru Cancan.ro.

Ce spune Mihai Albu despre acest scandal

Pe 23 decembrie, Mikaela a plecat la tatăl ei. A doua zi, la ora 13:00, designerul spune că un executor judiciar i-a adus la cunoștință că era dat în judecată de Iulia și că la ora 15:00 trebuia să ajungă la tribunal în „regim de mare urgență'.

„Sunt judecat, sunt apărat și apoi absolvit de orice vină. Revenim acasă bucuroși, împodobim bradul și îl așteptăm pe Moșul care vine încărcat cu de toate. Bucurie mare. Peste câteva zile vine și Revelionul. În imobilul în care locuiesc am doi foști colegi de la Arhitectură căsătoriți și cei doi copii minori ai lor. Cobor cu Mika la 23:30 să ciocnesc un pahar de șampanie cu adulții și copiii să se joace un pic.


Urmărim artificiile de pe balcon, ne urăm și ne felicităm, copiii se bucură. La un moment dat, apare și o altă familie cu un minor. Ciocnim un pahar de șampanie și ne felicităm. La 00:30 mergem acasă și ne culcăm bucuroși de trecerea în noul an. NU PETRECERE!!'
, a scris Mihai Albu pe Facebook.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton