Iulia Albu, declarații neașteptate despre Loredana Groza: "Decât ipocrizia totală a unor parașute..."

 Raiciu Adriana
.

Iulia Albu a comentat cele mai în vogă vedete de la noi din țară, printre care se afla și Loredana Groza. În cadrul unei emisiuni, vedeta și-a spus părerea despre ținutele purtate de îndrăgită artistă. Iată ce declarații a făcut despre aceasta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a luat-o în vizior și pe Loredana Groza, una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Ei bine, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, criticul de modă a început să își spună părerea despre stilul ei vestimentar. Deși toți se așteptau ca fosta soție a lui Mihai Albu să vină cu diferite remarci, discursul ei a fost cât se poate de încurajator.

iulia-albuiulia-albu

Iulia Albu chiar este de părere că Loredana Groza este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și își permite să se îmbrace și să se poarte cum își dorește. Iată ce declarații a mai făcut aceasta despre cântăreață.

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică, pe coperta VIVA de martie!Iulia Albu vorbește despre relația cu fiica, iubitul și familia ei

Citește și: Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…

Citește și: Bibi, actrița din Profu, cerută în căsătorie în vacanță!Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre scandalurile în care a fost implicat la Survivor: „La condițiile crâncene de acolo…/ EXCLUSIV

Iulia Albu, declarații neașteptate despre Loredana Groza

În cadrul unei emisiuni, Iulia Albu a vorbit despre stilul vestimentar al mai multor vedete din țara noastră. Însă, atenția ne-a fost atrasă atunci când a adus-o în discuție pe Loredana Groza, care uimește pe toată lumea cu aparițiile sale. Ei bine, criticul de modă a avut doar cuvinte de laudă la adresa cântăreței.

Mai exact, consideră că Loredana Groza este o femeie împlinită și că emană acest lucru prin toți porii. De asemenea, o mai apreciază pentru faptul că încurajează femeile, care au depășit vârsta de 50 de ani, să fie senzuale și să se accepte așa cum sunt.

„Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt.Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place.

Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire',  a declarat Iulia Albu.

Și Giulia Nahmany a ținut să își spună părerea despre Loredana Groza. Aceasta se pare că apreciază foarte mult ținutele purtate de îndrăgita cântăreață.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton