Iulia Albu comentează ținuta purtată de Adelina Pestrițu la gala E! People’s Choice Awards: "Cineva nu foarte prost îmbrăcat"

 Pirvu Cristina
.

Iulia Albu a analizat pe canalul său de Youtube toate ținutele purtată de celebrele vedeta la gala E! Peoples Choice Awards care a avut loc în Los Angeles. Acolo, a fost prezentă și Adelina Pestrițu. Criticul de modă nu a sărit peste apariția ei și a analizat-o din cap până în picioare. 

Adelina Pestritu a strălucit pe covorul roșu de la Los Angeles, în cadrul galei E! Peoples Choice Awards, unde i s-a înmânat încă o dată premiul Best Romanian Pop Culture Influencer 2019′.

Gala E! Peoples Choice Awards a fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o vreodată. Ziua de ieri mi-a generat emoțîi pe care nu credeam că le pot simți vreodată și nu știam că le-am în interiorul meu. Vibe-ul de pe Covorul Roșu m-a făcut să mă nasc a două oară. Nu mi-am imaginat niciodată că pot avea parte de asemenea aprecieri la nivel internațional’, declara Adelina Pestritu.

Pe același covor roșu al celebrelor premii internaționale din America au defilat Kim Kardashian, Pink, Jennifer Anniston, Adam Sandler, Gwen Stefani, Jeremy Scott, Zendaya, Jimmy Falllon, Kelly Rowland: Mi-am văzut preferațîi pe care îi adoram când ii întâlneam pe marile ecrane într-un film, late night show-uri sau reality show-uri. Nu m-aș fi gând vreodată că pot stă la diferența de câteva scaune de ei’, adaugă Adelina.

Iulia Albu a fost atentă la apariția vedetelor pe covorul roșu de la gala E! Peoples Choice Awards. A comentat și despre rochia aleasă de Adelina Pestrițu.

„Mă bucur foarte mult că, uite, cineva nu foarte prost îmbrăcat a participat la acest eveniment şi din partea României, Nu, nu este ca un titlu de glorie pentru ca nu s-a inventat penicilina, nu s-a salvat planeta, nu s-a vindecat cancerul. Din fiecare ţară a fost ales un influencer. Bravo, Adelinei că a reuşit acest lucru şi pentru că să fim serioşi oricare dintre noi şi-ar fi dorit să ajungă pe covorul roşu şi să îşi facă poză cu Kim Kardashian”

Adelina Pestritu in Los Angeles 1Adelina Pestritu in Los Angeles 1

Rochia Adelinei Pestrițu de la E! Peoples Choice Awards a costat zeci de mii de euro

Pentru evenimentul E! Peoples Choice Awards, Adelina a purtat  o rochie a unui designer român, creată special pentru ea, la care au lucrat 15 oameni timp de 6 zile.

Se pare că rochia a necesitat 300 de ore de muncă, a fost confecţionată manual în proporţie de 80 la sută, iar ca materiale s-au folosit tafta şi tulle. 2000 de cristale au fost aplicate pe piesa vestimentară, 200 de franjuri, de asemenea, lucraţi manual, dar și 100 de pene.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton