Iulia Albu a sunat la Poliție în miezul nopții. Ce a pățit vedeta: "Au venit chiar repede"

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce i-a anunțat că a apelat în miez de noapte, la ajutorul Poliției. Criticul de modă a mărturisit că nu se poate odihni din cauza unor probleme care, se pare, pot fi rezolvare doar cu ajutorul autorităților. Iată ce a pățit vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, dar de această dată și-a arătat indignarea pe Instagram. Vedeta a anunțat public că are parte de o noapte lungă din cauza unor probleme. Fosta soție a lui Mihai Albu a alertat în miez de noapte poliția.

Iulia ALbu nervoasaIulia ALbu nervoasa

Criticul de modă este foarte activ pe rețelele de socializare,acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Ei bine, de această dată, Iulia Albu a postat un mesaj care i-a îngrijorat pe urmăritorii săi. Vedeta a alertat poliția în miez de noapte, fiind deranjată de zgomotul unor lucrări pe șantier.

Citește și: Ce dietă ține Iulia Albu:”Fac foarte mult sport, nu mai mănânc…”

Citește și:Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit:„Le-am incinerat'

Citește și: Giani din Las Fierbinți, implicat într-un accident rutier.Cum se simte actorul

Citește și: Irina Loghin a fost jefuită pe litoral:„De atunci, le țin sub cheie'

Iulia Albu a sunat la Poliție în miezul nopții

Iulia Albu este unul dintre cei mai controversați critici de modă din România. Este activă în mediul online în ultima perioadă și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Deși până acum apărea cu zâmbetul pe buze, de această dată, Iulia Albu a postat câteva imagini pe Instagram în care anunță că a alertat Poliția în miez de noapte. Vedeta a fost deranjată din cauza unor lucrări pe șantier care se fac la ore ilegale. Criticul de modă nu a mai rezistat și a sunat la 112.

„Seara buna dragii mei! În cazul în care credeați că poate să fie liniște, nu se poate. În miez de noapte se sapă, se lucrează de zor, se troncăne. Dar de ce să dormim noi la orele astea? Am chemat din nou Poliția. Uite ce hărnicuți sunt ei, harnicii de ei. Mă întreb oare câte amenzi trebuie să ia oamenii ăștia ca să știe că nu se lucrează la orele astea și în anumite intervale orare? (…) Acești oameni sunt obligați de alți oameni, care le sunt șefi, să muncească la orele astea, în miez de noapte, repet. (…) Așteptăm răbdători să vină Poliția ca să putem să dormim, fiindcă unii dintre noi se trezesc la 5 ca sa muncească. A venit Poliția, foarte mulțumită de ei. Au venit chiar repede! (…) Li se dă amendă, li se oprește activitate si dormim si noi. Așa se face”, a povestit Iulia Albu în mediul online.

Nu este pentru prima dată când Iulia Albu sună la 112 din cauza acestor lucrări

Iulia Albu se pare că are ghinionul de a fi deranjată în miez de noapte de zgomotul acestor lucrări. Vis-a-vis de blocul ei au loc lucrări de pe șantier care deranjează liniștea. În urmă cu câteva zile, vedeta a sunat din nou la 112.

Iulia Albu a mai dezvăluit că deși a sunat de mai multe ori, tot nu nu s-a rezolvat nimic. Potrivit acesteia, autoritățile vin la fața locului, le dă o amendă muncitorilor, iar apoi aceștia își continua treaba.

Iulia Albu, terorizată în fiecare noapte

Iulia Albu locuiește într-o zonă rezidențială a Capitalei, dar acest lucru nu o scapă de probleme. Frumoasa șatenă este nevoită să apeleze de multe ori la ajutorul Poliției din cauza zgomotului puternic de pe șantierul din apropiere. În miez de noapte se aud zgomote infernale din cauza muncitorilor care, se pare au program prelungit.

'Deci uitați-va și voi. La ora asta șantierul este în toi. Cine le-o da voie să facă acest zgomot noaptea. Este absolut incredibil. Toarnă betoane, oare ce or face acolo!? Am sunat la poliție și abia aștept să văd ce se va întâmpla', declara vedeta în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton