Iulia Albu a ironizat-o pe Andreea Bănică: "Arăți ca Bianca Drăgușanu"

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu a făcut din nou măcel critic printre vedete. De această dată, cea ironizată a fost Andreea Bănică. În cadrul emisiunii „Poliția Modei', creatoarea de modă a comentat mai multe apariții de-ale artistei. Iulia a avut de făcut câteva observații la adresa Andreei, vorbind totodată despre intervențiile estetice ale cântăreței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu este unul dintre cei mai controversați critici din lumea modei din România. Vedeta nu se ferește să își spună părerea despre evoluțiile vestimentare ale celebrităților din țara noastră. Nici Andreea Bănică nu a scăpat de criticile Iuliei Albu.

Iulia AlbuIulia Albu

Andreea Bălan, 43 de ani, arată extrem de bine și de nenumărate ori a fost întrebată dacă are intervenții estetice. Artista a declarat că nu a apelat niciodată la operații estetice, dar are mare grijă de silueta ei. Recent, Iulia Albu a ironizat-o pe artistă, susținând că s-a schimbat în ultima perioadă.

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică, pe coperta VIVA de martie!Iulia Albu vorbește despre relația cu fiica, iubitul și familia ei

Citește și: Andreea Bălan, declarații neașteptate după ce s-a despărțit de Tiberiu Argint:”Iubesc și sunt iubită”

Citește și: Cum se descurcă Andreea Ibacka cu doi copii:”În cele 160 de ore de nopți nedormite nu mi-am pierdut niciodată răbdarea”

Citește și: Cine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro TV

Iulia Albu a ironizat-o pe Andreea Bănică

În cadrul emisiunii „Poliția Modei', Iulia Albu a comentat mai multe apariții de-ale solistei Andreea Bănică. Aceasta a vorbit despre intervențiile estetice ale acesteia. Criticul de modă susține că vedeta arată foarte bine, dar că este schimbată fizic.

Are povestea asta, tot timpul să adauge ea ceva. Cum ar fi aici, acea curea. De ce trebuia să pui o curea pe o rochie care e deja mulată? Din această încercare exagerată de a-ți sublinia talia, poți să o faci să dispară cu totul. Nu poți să îmi spui că ai plecat arătând ca Adelina Pestrițu înainte de operații și arăți ca Bianca Drăgușanu după operații și nu ai făcut nimic. Atunci avem o problemă', a spus Iulia Albu.

Ce intervenții estetice are Andreea Bănică

În vara anului 2021, Andreea Bănică a suferit o operație de deviație de sept. Vedeta a fost întrebată de multe ori dacă are intervenții estetice, dar vedeta a spus că nu și-a modificat niciodată chipul. Jumătatea trupei Blondy ia în calcul câteva schimbări fizice, chiar dacă se declară mulțumită de aspectul ei fizic.

Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă‘, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

Iulia Albu, adevărul despre operațiile estetice

Iulia Albu a fost tot timpul un personaj controversat, iar mulți s-au întrebat dacă vedeta a făcut vreo operație estetică până la vârsta de 40 de ani. Fiind o persoană transparentă, vedeta a mărturisit adevărul despre posibilele intervenții chirurgicale pentru frumusețe.

'Mi se pare nociv ca toate persoanele publice din România să își ascundă de publicul lor intervențiile pe care le fac constant. Sunt de acord că, întrucâtva, asta ține de intimitatea fiecăruia, însă, atâta timp cât poți scoate pur și simplu o întrebare din interviu, a da un răspuns care este ridicol este deja ceva ce ţine de integritatea morală, un atribut care poate lipsi unei fete care apare în lenjerie intimă la TV, însă NICIODATĂ unui entertainer. Da, am şi alte intervenții pe care le fac periodic. Nu, nu am absolut nicio intervenţie la nivelul buzelor, şi nu am acid hialuronic și, în mod cert şi vizibil, nu am silicoane', ne-a declarat Iulia Albu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton