Iulia Albu a criticat-o dur pe Oana Roman: "O fotografie atât de prelucrată"

 Oana Pantazi
.

Iulia Albu a criticat-o dur pe Oana Roman, după ce, în ultimul timp, vedeta ar fi postat pe contul ei de socializare mai multe fotografii mult prea editate, după cum susține fashion editorul. Oana, în schimb, susține contrariul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Un nou scandal tinde să se iște în lumea mondenă, de data asta între Iulia albu și Oana Roman. În ultima vreme, fashion editorul le-a declarat război, se pare, influencerițelor din social media care își modifică pozele excesiv cu ajutorul aplicațiilor.

Între Iulia Albu și Oana Roman a fost pace până recent, însă, de ceva vreme, bruneta a intrat în vizorul Iuliei, care o acuză că exagerează cu editarea pozelor. Mai mult, aceasta susține că Oana se străduiește să devină influencer pe Instagram, însă strădaniile ei sunt destul de stângace…

Marius-Elisei-reac_ie-despartirea-Oana-Roman-12-1Marius-Elisei-reac_ie-despartirea-Oana-Roman-12-1

Iulia Albu, în război cu Oana Roman

În cadrul rubricii pe care o prezintă în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a comentat-o de mai multe ori pe Oana Roman, fashion editorul fiind deranjat de faptul că vedeta își modifică excesiv, susține ea, fotografiile. Chiar dacă a slăbit foarte mult în ultimul timp, Oana Roman, se pare, simte nevoia să își photoshopeze fotografiile.

„Foarte îndrăzneață fotografia pentru ea. Ar putea să fie o inspirație pentru fete cu siluete care nu se încadează în șablonul 90-60-90. Nu m-am luat de niciun defect, tocmai nu înțeleg de ce din nou a postat o fotografie atât de prelucrată. Acum vreo săptămână am mai comentat asta la adresa ei', a susținut Iulia.

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică: „Câtă vreme am notorietate…”/ EXCLUSIV

Citește și: Chef Adrian Pop a murit după ce a fost bătut la o petrecere. Se afla în comă de mai multe zile

Citește și: Laurette se operează, după ce a fost bătută la hotel! Cum se simte acum:are traumatism la nivelul capului, hematom și dureri

Citește și: Cine este Marian Pavel, de la Mireasa sezon 3. Vrea o femeie corpolentă

De altfel, Iulia nu este deloc convinsă că Oana Roman va reuși să se impună ca influencer și, mai mult, i-a comentat și alegerile vestimentare, care nu o satisfac.

„În general, lumea influencerilor este foarte pestriță, iar noi avem norocul să trăim într-o țară care ne permite și să-i observăm în sălbăticie și în captivitate și să-i și comentăm. Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. (…) Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta, iar fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate. 

Eram curioasă dacă și un bărbat ar vedea prima oară asta în imagine! Cum poți să te pozezi pe Instagram având băutură? E ridicol! Aceste licori se țin în locuri speciale. Este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu are un discurs coerent, iar fotografiile pe care le postează sunt editate. Ţinuta nu este OK din niciun punct de vedere. Este atât de greşit tot. Rochia este urâtă! De ce ai pune cordon la o rochie ce are imprimeu. Dacă ai decolteu, îl arăţi. Nu trebuie să fii un munte acoperit de haine', a mai spus Iulia Albu despre Oana Roman în emisiunea lui Măruță.

Oana Roman susține că nu-și editează fotografiile

Deși, recent, când s-a postat într-o rochie mini, fanii au acuzat-o că își modifică pozele, Oana Roman a susținut în repetate rânduri că singurele editări pe care le face sunt numai în privința luminozătății. Vedeta a declarat la XTra Night Show că, de altfel, nu se pricepe la photoshop…

Drept urmare, Oana a venit și cu dovada pe contul ei de Instagram Stories, în încercarea de a le dovedi celor care au acuzat-o că-și editează fotografiile pentru a părea mai slabă decât este.

Să ne calmăm un pic. Mai jos, detaliile pozei așa cum a făcut-o telefonul, scrie: cameră fără editări de niciun fel. Pozele editate apar la detalii cu programul de editare. Deci, calm! Nu este niciun Photoshop', a comentat Oana pe contul de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton