Iubita lui Mihai Zmărăndescu a născut un băiețel: "Cel mai frumos cadou"

 Radulescu Ruxandra
.

Iubita lui Mihai Zmărăndescu a născut un băiețel. Motiv de sărbătoare în familia lui Cătălin Zmărăndescu, fostul concurent de la Survivor, căci iubita fiului său a adus pe lume un băiețel. Mihai Zmărăndescu a fost cel care a dat marea veste, pe contul de social-media. Alexandra Zmărăndescu, iubita lui Mihai, a adus pe lume, recent un băiețel perfect sănătos, pe care cuplul l-a numit Patrick.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iubita lui Mihai Zmărăndescu a născut un băiețel. Fostul concurent de la Survivor, Cătălin Zmărăndescu, are toate motivele să fie fericit, întrucât fiul său, Mihai, a devenit tătic pentru prima oară. Alexandra Zmărăndescu a născut un băiețel, iar cei doi părinți sunt extrem de fericiți. Fiul lui Zmărăndescu și iubita trăiesc o poveste de dragoste, de ceva timp, cei doi logodindu-se anul trecut la Paris. Iată că după logodnă a venit și primul copil al cuplului, iar proaspătul tătic a postat primele imagini cu micuțul, precum și un mesaj emoționant pentru iubita sa.

img-30-1img-30-1

Iubita lui Mihai Zmărăndescu a născut un băiețel

Bucurie mare în familia Zmărăndescu, căci fiul luptătorului, Mihai, a devenit tată pentru prima dată. Logodnica acestuia, Alexandra Zmărăndescu, a adus pe lume un băiețel sănătos. Mihai și Alexandra au devenit părinți și sunt extraordinar de emoționați și fericiți. Mihai Zmărăndescua fost cel care a făcut marele anunț pe social-media. Tânărul a publicat primele imagini cu micuțul și a spus și cum se va numi fiul său. Mihai Zmărăndescu a transmis și un mesaj înduioșător partenerei sale, Alexandra, pentru minunatul „cadou” pe care i l-a dăruit.

”Cea mai frumoasă zi din viața mea! Băiatul nostru Patrick! Mulțumesc iubito pentru cel mai frumos cadou! Te iubesc mult!”, a scris Mihai Zmărăndescu pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu cei doi copii din prima căsătorie:„A avut șanse să vină să se împace cu mine’

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu va deveni tată.Cum s-au fotografiat cei doi viitori părinți

Cum a cerut-o în căsătorie Mihai Zmărăndescu pe iubita sa

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, Mihai, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Alexandra, anul trecut la Paris, întru-un cadru superb, chiar în apropiere de turnul Eiffel. Mihai a anunțat cu mândrie că iubita sa a acceptat să-i devină soție. Cei doi au sărbătorit momentul la un restaurant luxos.

”A spus ”DA”, a scris Mihai Zmărăndescu pe Instagram la acel moment.

Cătălin Zmărăndescu a hotărât să-și acopere tatuajul cu fiul lui, Mihai

Cătălin Zmărăndescu, tatăl lui Mihai, a ajuns în atenția publicului după ce a participat la sezonul trecut din Survivor. Luptătorul este în prezent căsătorit și are doi copii și a decis să nu mai păstreze legătura cu fiul și fiica lui, din căsătoria anterioară. Mihai Zmărăndescu și-a exprimat nemulțumirea, acuzându-l pe tatăl său că nu se mai îngrijește deloc de familia sa. În consecință, luptătorul a fost atât de supărat încât a decis să-și acopere tatuajul ce-l reprezenta pe fiul său, Mihai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton