Iubita lui Liviu Vârciu a investit 50.000 de euro într-un salon de înfrumusețare: "Voi sta acolo în fiecare zi"

 Oana Pantazi
.

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, și-a deschis recent un salon de înfrumusețare, care a costat-o nu mai puțin de 50.000 de euro. Tânăra a renunțat la job pentru a se dedica în totalitate noii afaceri în care și-a investit economiile. Iată ce povestește despre business-ul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iubita lui Liviu Vârciu este, mai nou, femeie de afaceri, după ce a investit 50.000 de euro într-un salon de înfrumusețare, pe care l-a deschis în zona Pipera, din Capitală. Anda Călin a acesat mai întâi fonduri europene, dar, dat fiind că răspunsul a întârziat, a apelat la propriile economii. De o săptămână este patroana unui salon de beaty și dezvălkuie că se va dedica în totalitate noii afaceri.

anda-calin-salon-infrumusetare-anda-calin-salon-infrumusetare-

Iubita lui Liviu Vârciu și-a deschis salon de înfrumusețare

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de 6 ani și au doi copii superbi. Chiar dacă relația lor a trecut și prin momente mai grele, le-au depășit pe toate și formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. De altfel, Anda i-a fost alături necondiționat iubitului ei și chiar și-a vândut casa pentru ca Liviu să poată scoate filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”. Acum însă a venit rândul ei să-și îndeplinească visurile, iar de ceva timp iubita lui Liviu Vârciu are un salon de înfrumusețare.

Citește și: De ce Liviu Vârciu nu a plătit actorii care apar în filmul său, „Zăpadă, ceai și dragoste': „Au muncit gratis'

Citește și: Liviu Vârciu, furios că a ieșit în pierdere după botezul fiului:„Am rămas dator, zgârciților!’

Citește și: Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț:„Eam pe punct să-mi iau zborul, dar…’

Citește și: Bia Khalifa are un nou iubit:„Îmi plac banii. Vreau să fac o fetiță sau un băiețel’. Cu ce se ocupă bărbatul

Cu toate că se afla în concediu de maternitate, Anda Călin a renunțat la jobul ei pentru a-și deschide propria afacere. Cum n-a avut succes cu accesarea fondurilor europene, a apelat la propriile economii.

„Anda și-a deschis salonul săptămâna trecută. Dar nu cu bani din fondurile europene', a spus Liviu Vârciu pentru Playtech.

„E vorba despre un salon de înfrumusețare, în Pipera. E afacerea mea. Voi sta acolo în fiecare zi și mă voi ocupa personal de dimineață, până iau băiatul de la grădiniță. Am toate serviciile, inclusiv pentru remodelare corporală. Am investit destul de mult', a dezvăluit și Anda Călin pentru sursa citată.

Ce spune Liviu Vârciu despre nunta cu Anda Călin

Chiar dacă formează o familie în adevăratul sens al cuvântului, nu puțini au fost cei care l-au întrebat pe artist când are de gând să-și ia iubita de nevastă. Artistul a dezvăluit că își dorește să se căsătorească cu iubita lui, mai ales pentru că știe că visul ei este să poarte rochia de miresasă. Totuși, sunt aspecte în privința cărora nu reușesc să se pună de acord.

Noi suntem mai mult decât căsătoriți. Și, știi care e combinația? Presa nu va afla niciodată. Nu vrea doamna să facem tam-tam. O să o facem numai așa, noi doi, în față la un floating bar„, a declarat Vârciu într-un interviu pentru Click!.

Liviu Vârciu i-a făcut și o super declarație de dragoste iubitei sale și a spus că el nu (mai) are amintiri cu altă femeie, simte că a fost dintotdeauna cu Anda.

O să ne căsătorim când o să putem pleca de acasă, noi 2 și numai noi 2. Am luat o bonă și crede-mă că ne-a salvat viața. Pentru că e o necesitate. Dacă ai, cumva, niște bani de te încurcă și ai doi copii, ia o bonă. O să mai iau încă o bonă și atunci o să mă căsătoresc. Și o să plec doar eu.

O să las copiii până la vreo 18 ani. Două bone, ca să stau liniștit. Glumesc. Nuntă va fi, nu știu când va fi. Noi suntem ca și căsătoriți. Cea mai lungă relație din viața mea. Eu nu am amintire cu altă femeie. Ca și cum m-am născut cu Anda„, a mai declarat Liviu Vârciu.

Citeşte şi despre măști de față cu ulei de măsline!

Vezi şi cum să-ți trasezi perfect codițe cu tuș la ochi!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton