Îți mai amintești de Bobby din Dallas? La 71 de ani, actorul e de nerecunoscut, după ce a supraviețuit cancerului de piele!

 Oana Pantazi
.

Bobby din Dallas, cum i-a rămas numele, după difuzarea serialului, actorului Patrick Duffy este departe acum, la 71 de ani de bărbatul carismatic care ținea femeile în fața televizoarelor… Chiar dacă a rămas cu sechele în urma cancerului de piele, care l-a devastat, Duffy este un supraviețuitor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Booby din Dallas est a fost unul dintre personajele cele mai iubite din saga familiei Ewing, povestea petroliștilor texani ținând cu sufletul la gură, pe vremea lui Ceaușescu, o țară întreagă. Povestea Pamelei, a lui JR, a lui Booby și a lui Sue Ellen a făcut românii să viseze la Occident în niște vremuri în care toate informațiile despre america circulau la nivel de legendă. Iconicul serial a fost ca o gură de oxigen pentru milioane de români, iar actorii săi au rămas multă vreme în topul preferințelor.

Citește și: Ce mult a crescut Petru, fiul Andreei Berecleanu! La 15 ani, e mai înalt cu un cap decât mama lui

De nerecunoscut…

Unul dintre cele mai iubite personaje din Dallas a fost, fără doar și poate, Bobby Ewing, interpretat de carismaticul Patrick Duffy, care, de atunci, a fost asociat în permanență cu el și nici că a mai primit vreodată vreun rol negativ. Nici nu ar fi avut cum, de vreme ce Bobby a făcut multe doamne și domnișoare să suspine de dragul lui.

Din păcate, viața nu a fost prea blândă cu carismaticul actor, care s-a luptat multă vreme cu cancerul de piele… Totuși, se poate spune că Duffy, aspre deosebire de Larry Hagman, aka temutul JR, care a murit din cauza unor complicații la ficat, la 81 de ani, a avut noroc, pentru că a învins boala.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale”. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

Patrick Duffy a reușit să se vindece abia în anul 2013, după o luptă aprigă cu boala, luptă care a lăsat urme. Cancerul de piele și-a făcut apariția inclusiv pe buze, dar, spre norocul său, chipul nu i-a fost afectat, iar actorul continuă să joace în filme și în prezent.

Dacă în 2012 acesta era încă ușor de recunoscut, în pofida părului grizonant și a kilogramelor în plus, nepierzându-și aspectul, în 2020 Patrick Duffy nu mai seamănă deloc cu Bobby din Dallas… Doar mustața i-a mai rămas și zâmbetul inconfundabil, care demonstrează că nu și-a pierdut optimismul, în pofida tuturor încercărilor prin care a trecut.

Un bunic fericit

Dacă în viața artistică Patrick Duffy a format un cuplu de invidiat cu Victoria Principal, Bobby și Pamela fiind cele mai îndrăgite personaje din serial, actorul a avut noroc și în viața personală. Patrick Duffy este căsătorit cu aceeași femeie din anul 1974! Carlyn Rosser, cea care îi este alături de 46 de ani, i-a dăruit actorului doi copii – Padraig Terence şi Connor Frederick, iar acum cei doi sunt și bunici, având 4 nepoți.

Citește și: Mirabela Dauer a dezvăluit de ce e singură, la 73 de ani: „Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton