Îți mai amintești cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile estetice? E de nerecunoscut

 Oana Pantazi
.

Andreea Tonciu a apelat la operații estetice pentru a afișa lookul de azi, care nu mai amintește aproape deloc de tânăra asistentă de televiziune aflată la debut. Chiar dacă acum e greu de recunoscut, trebuie să recunoaștem că rezultatul este unul surprinzător.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu nu doar că a recunoscut că are operații estetice, dar a și vorbit despre ele, cu atât mai mult cu cât bruneta a luat decizia de a apela la bisturiul esteticianului mai mult sub presiunea publicului…

Din momentul în care a devenit vedetă de televiziune însă, Andreea Tonciu a fost permanent ținta glumelor răutăcioase, din cauza nasului ei proeminent și ușor acvilin.

„M-am săturat de foarte multe vorbe urâte la adresa nasului meu. Îmi spunea toată lumea că „uite-o pe năsoasa de la televizor”. Pe mine nu mă deranjează, dar, dacă se poate face ceva ca să îl am mai mic, e ok!”, se confesa Andreea Tonciu în emisiunea La Maruță, cu niște ani în urmă.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Andreea Tonciu, operații estetice: Rinoplastie, silicoane, acid hialuronic în buze

În pofida faptului că a declarat că nu e deranjată de aspectul nasului ei, în cele din urmă Andreea Tonciu a luat în considerare posibilitatea unei operații estetice, iar în 2014 și-a făcut rinoplastie într-o clinică din Istanbul. Rezultatul a fost incredibil, schimbarea fiind mai mult decât evidentă.

Cu 4 ani înainte, Andreea Tonciu și-a mai făcut însă o operație estetică – și-a pus silicoane -, dar schimbarea, deși impresionantă, nu a fost nici pe departe atât de vizibilă ca operația de rinoplastie, care i-a schimbat complet chipul. Și pentru ca schimbarea să fie totală, bruneta și-a injectat și acid hialuronic în buze, devenind, practic, de nerecunoscut.

Citește și: Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani: „Dragostea este soluția pentru orice moment greu”/ EXCLUSIV

andreea-tonciuandreea-tonciu

Andreea, bravo, ai stil!

După ce, vreme îndelungată, Andreea Tonciu a stat departe de micul ecran, bruneta a revenit în forță, la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, cu un aspect total schimbat.

Și dacă la Andreea Tonciu operațiile estetice și-au spus deja cuvântul, bruneta a vrut să demonstreze că și în privința stilului a apărut o schimbare. Din acest punct de vedere a reușit, ținutele sale fiind extrem de apreciate de jurați, însă, în scurt timp, ea a reușit să agite spiritele în platoul show-ului, intrând în conflict, pe rând, cu Bianca Rus, cu Maria Ilioiu, cu Raluca de la Bambi și nu numai.

Chiar dacă au existat multe momente explozive atât în timpul filmărilor, cât și în culise, Andreea Tonciu, paradoxal, a câștigat un capital uriaș de popularitate, datorită stilului ei frust și plin de umor, care reușea să stârnească de fiecare dată hohote de râs. Dat fiind că show-ul va reîncepe curând, avem convingerea că Andreea Tonciu va fi din nou în centrul atenției…

Citește și: O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește lângă groapa de gunoi? La 14 ani, a ajuns model internațional și va prezenta moda la New York

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton