O ispită masculină s-a dezbrăcat în fața unei concurente, la Insula Iubirii: "E alegerea ei să..."

 Raiciu Adriana
.

O ispită masculină s-a dezbrăcat în fața unei concurente, la Insula Iubirii. Momente incendiare la Insula Iubirii! Ispita masculină Daniel și Cerasela au avut parte de atingeri interzise, mai ales că bărbatul a decis să renunțe complet la haine! Iată cum s-a petrecut totul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ispita Daniel și Cerasela au avut parte de momente de neuitat la Insula Iubirii. Cei doi au petrecut împreună un dream date, iar la un moment bărbatul a renunțat complet la haine și a lăsat-o pe concurentă să îl atingă. Totuși, nu s-a întâmplat nimic mai mult de atât!

insula-iubirii-ceresaleinsula-iubirii-ceresale

„Am ales să dorm cu Daniel, să încerc să dorm cu Daniel, deoarece este un test. Mi-am dorit să fac acest test', spune Cerasela.

Citește și: Cine este Cerasela, concurentă la Insula Iubirii. Și-a cunoscut iubitul pe Internet

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii:”Mama și tata nu m-au vrut”

Citește și: Delia Matache, probleme serioase la coloana vertebrală:'Acest spate aproape curbat…'

Citește și: Adelina Pestrițu s-a autoironizat după ce a fost criticată în urma unei gafe:'Mulțumesc celor care au râs de mine!'

O ispită masculină s-a dezbrăcat în fața unei concurente, la Insula Iubirii

Ispita Daniel a vrut să o supună la un test pe Cerasela, dar și pe Rareș, partenerul acesteia. Și-a dorit să vadă ce reacție va avea concurentul când va vedea imaginile cu iubita lui, în compania unui altui bărbat complet dezbrăcat.

„Am vrut să mă dezbrac, să văd ce reacție are Rareș dacă i se pare normal ca partenera lui să stea lângă un bărbat dezbrăcat în pat, fiindcă e alegerea ei să doarmă sau nu cu mine', spune ispita Daniel la Antena 1.

Totuși, Cerasela se pare că nu a picat în ispită, întrucât a subliniat apoi faptul că nu s-a simțit deloc în largul ei când s-a așezat în pat alături de Daniel.

„Trebuia să-mi fi luat și eu lenjeria aia sexy, să mă asortez cu lenjeria de pat', mai spune Cerasela. „Când m-am așezat lângă Daniel în pat, nu m-am simțit în largul meu, nu m-am simțit eu, confortabil, recunosc că am încercat, dar nu mi-a ieșit. Am făcut ce am simțit', spune Cerasela la testimoniale.

Ce reacție a avut Rareș

Chiar dacă și-a văzut partenera alături de o ispită dezbrăcată complet, pe Rareș nu l-au impresionat prea tare aceste imagini. Concurentul chiar a subliniat că nu este ceva de care să se mire.

E ok, nu mi-am dat seama dacă au dormit împreună sau separat. Eu, sincer, sunt pudic, nu aș putea sta dezbrăcat fără să avem o conexiune, cât despre Cerasela că a acceptat, e treaba ei, nu e ceva ce nu a mai văzut până acum', spune Rareș.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton