Ispita Cristi de la Insula Iubirii, mesaj pentru Marinela după întâlnirea finală cu Iulian: "Nu îmi eşti indiferentă"

 Pirvu Cristina
.

Ispita Cristi a avut un mesaj pentru Marinela, cea alături de care a petrecut multe zile la Insula Iubirii. El i-a dezvăluit fără reţineri că nu este îndrăgostit de ea!

Marinela a intrat în show-ul Insula Iubirii alături de Iulian. După câteva zile, concurenta a călcat strâmb  şi s-a lăsat ispitită de Cristi. Ispita a cucerit-o uşor uşor, iar la final, femeia a dezvăluit că s-a îndrăgostit de el. A uitat de Iulian, s-a despărţit în final de el şi spera să înceapă o nouă poveste de dragoste.

La întâlnirea finală, Cristi i-a transmis un mesaj Marinelei, i-a dezvăluit că nu este îndrăgostit de ea, dar nu îi este nici indiferentă, aşadar ea a intrat cât de puţin în inima lui.

„Poate o să te surprindă sau nu. Eu sper că nu…Vreau să îţi spun că mă bucur foarte tare că te-am cunoscut. Am cunoscut o persoană specială, zic eu. Nu mă aşteptam, atunci când am acceptat rolul de ispită, să creez o asemenea conexiune cu cineva. Nu mă aşteptam absolut deloc. 

Despre ce am trăit noi doi aici…ce pot să spun?! Decât că nu a fost o minciună, o totală minciună. Nu-mi eşti indiferentă absolut deloc, însă nu pot spune nici că sunt îndrăgostit de tine. De ce? aş putea spune multe motive, dar aleg să îţi dau cţteva sfaturi.

Eu cred că trebuie să lucrezi un pic mai mult la comportamentul tău, la atitudinea ta şi, în special, la limbajul tău. Trebuie să scapi un pic de limbajul vulgar. Să te duci în limbajul acela de lady, să te maturizezi, şi într-o zi cred că o să ajungi femeia care îţi doreşti să fii.”, a spus Cristi.

Ispita Cristi şi Marinela, momente fierbinţi la Insula Iubirii

Cristi și Marinela au uitat de inhibiții și au făcut amor în fața camerelor de filmat. Scenele fierbinți au fost difuzate, iar telespectatorii au putut vedea cum Marinela a căzut pradă ispitei, după doar 11 zile de la începerea emisiunii. Este clar acum că cuplul Marinela Mavrodin (19 ani) și Iulian Chiru (24 de ani) este istorie. Blonda și partenerul ei și-au spus adio.

Foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton