Ispita Bianca Pop, care nu iese din casă fără o mie de euro, se mărită! Viitorul soț este nepotul unui manelist celebru: "Vor cânta Andra, Florin Salam, Adrian Minune"

 Oana Pantazi
.

După scandalurile în care a fost implicată recent, Bianca Pop continuă să-și surprindă fanii. Acum, fosta ispită de la Insula Iubirii a anunțat că se mărită, și nu cu oricine, ci cu nepotul unui manelist celebru, care tocmai a cerut-o de soție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Pop face ea ce face și, cumva, reușește să rămână în lumina reflectoarelor. După ce, recent, a fost protagonista unui scandal într-un restaurant, de unde a fost dată afară pentru că era în stare de ebrietate, iar la scurt timp a fost agresată într-un hotel de pe litoral, acum bruneta a schimbat registrul.

„Nunta va fi curând”

Într-o postare pe contul său de socializare, Bianca Pop a anunțat că se mărită! Și nu cu oricine, ci cu nepotul lui Sorinel Puștiu, care deja ar fi cerut-o de soție!

„Richard, nepotul lui Sorinel Puștiul m-a cerut de soție! Și nunta va fi curând. Bineînțeles, va cânta: Andra, Florin Salam, Adrian Minune, Sorinel Puștiul, Tzankă… Nu pot să vă spun încă data, dar veți afla'.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

Atrage scandalurile ca un magnet

De-a lungul timpului Bianca Pop, sexoasa ispită de la Insula Iubirii, a fost mereu în atenția fanilor, dar și a tabloidelor, aparițiile, dar și declarațiile ei incendiare, scoțând-o din anonimat… Ce-i drept, nu întotdeauna în mod pozitiv, dacă stăm să ne gândim că, la un moment dat, declaracă prețul unei nopți de amor cu ea este 100.000 de euro!

Recent, Bianca Pop a fost protagonista unor momente mai mult decât jenante, după ce, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a fost dată afară dintr-un restaurant, unde a făcut scandal. Jignită de gestul personalului restaurantului, bruneta și-a vărsat oful asupra taximetristului siderat de situație, folosind un limbaj greu de reprodus…

Bianca-PopBianca-Pop

La scurt timp, Bianca Pop a fost protagonista unei altercații pe litoral, bruneta fiind scoasă de către Aurel Carani de păr din recepția unui hotel, pentru că nu și-a fi plătit cazarea.

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu: „A fost cel mai dificil moment din viața noastră”. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

„M-a tras de păr și m-a scuipat pe față. Dar nu este nicio problemă, înfundați toți pușcăria! În anul 2020 nu mai există clanuri, există lege! Mi-am găsit toate hainele aruncate în stradă, am bagajele rupte', a spus Bianca Pop, conform spynews.ro.

Acum, Bianca este decisă să facă plângere penală pe numele agresorului ei.

„Eu pe la mare, eu la hotel, la ora 3 trebuie să merg la Inspectorul Capitalei, aici vorbim de chestii grave și serioase, am de depus niște plâgeri penale iar domnul de la Carani, Aurel, o să-mi dea mulți bani ca eu să-mi retrag plângerea, ați înțeles?', a mai spus fosta ispită.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton