Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, perfomanțe școlare apreciate în presa din SUA: "Schimbă în bine viețile copiilor"

 Radulescu Ruxandra
.

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, este în prezent elevă la un colegiu prestigios din SUA. Adolescenta, în vârstă de 15 ani, este foarte silitoare, așa că părinții ei au toate motivele să fie mândri de perfomanțele ei. Recent, Irinuca, a participat la un concurs de robotică, alături de alți colegi, unde a avut rezultate foarte bune. Iată ce a declarat fiica lui Irinel Columbeanu pentru presa internațională din Statele Unite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu, s-a transformat într-o adolescentă pasionată de studiu. Mutarea în SUA i-a prins foarte bine fetei, ea locuind în acest moment alături de mama sa, Monica Gabor, și soțul acesteia, Mr. Pink. Irinel Columbeanu reușește să o viziteze câteodată, însă este mereu la curent cu relizările copilei. Afaceristul român are toate motivele să fie mândru de Irinuca, căci a obținut rezultate foarte bune în cadrul unui proiect școlar.

irinel-columbeanu-in-america-irina-columbeanu-6irinel-columbeanu-in-america-irina-columbeanu-6

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu, i-a impresionat pe americani

Irinuca, fiica lui irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a reușit să-i impresioneze pe americani cu talentul ei. Adolescenta de 15 ani este elevă la un liceu din Malibu, unde copiii sunt încurajați să se implice în activități extracurriculare. Irinuca s-a înscris la un seminar de robotică, alături de alți copii de vârsta ei. Elevii au format echipe și au trebuit să construiască 20 de roboți, care ar putea ajuta la recuperarea copiilor cu tulburări cerebrale. Irinuca și echipa ei au făcut o treabă foarte bună, așa că presa americană i-a luat o declarație.

Citește și: Mesajele emoționante scrise de Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor și Irinuca, pe cărțile oferite cadou: „Pentru totdeauna în inima mea”

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:'Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…'

Citește și: Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cum a ajuns la psiholog:’Eram într-o stare critică’

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat.', a spus Irina Columbeanu, pentru The Malibu Times.

Ce profesie și-ar dori Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu

Deși mama Irinucăi a lucrat ca model, iar tatăl a fost antreprenor, Irinuca vrea să o ia într-o direcție diferită, în privința carierei. Adolescenta a dezvăluit, pentru aceeași publicație, că i-ar plăcea să lucreze în domeniul medicinei.

Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.', a mai declarat aceasta pentru Malibu Times.

Irinuca a fost premiată pentru implicarea în activități caritabile

Nu este prima dată când Irinuca este lăudată de presa americană. Anul acesta, fiica lui Irinel Columbeanu, s-a implicat în mai multe activități caritabile și a fost distinsă chiar și cu un premiu pentru gestul ei. La 15 ani, fiica Monicăi Gabor caută să exceleze în comunitatea ei și să devină un cetățean dedicat unor cauze nobile. Fata a primit premiul Dolphin Youth Awardee, acordat de Fundația caritabilă Malibu Dolphin. Irinuca a fost cel mai tânăr din concurenții nominalizați și a reușit să se facă remarcată, în detrimentul celorlalți participanți.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton