Milioanele lui Irinel Columbeanu au ajuns o simplă amintire! Afaceristul a ajuns să trăiască modest: locuiește cu chirie într-un cartier mărginaș și conduce o mașină de 5.000 de euro

 Cica Cristina
.

Irinel Columbeanu trece prin momente grele! Fostul milionar din Izvorani are acum datorii și a fost nevoit să se mute cu chirie înr-un apartmenat din Colentina.

Se pare că Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Datoriile l-au împins acum să se mute din Cosmopolis, unde stătea din luna septembrie a anului trecut, și să conducă o mașină la mâna a doua.

Citește și: Cum arată fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 13 ani. Irina Columbeanu este o adevărată vedetă în mediul online

‘Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea‘, a menționat la un moment dat un vecin de-a lui Columbeanu.

Încă de acum câteva luni s-a zvonit nu doar că situația sa materială nu mai este bună. Se pare că lucrurile stau mult mai grav și că ar fi ajuns la sapă de lemn, având în vedere că nu s-a mutat doar din faimoasa vilă din Izvorani, ci că stă cu chirie.

Citește și: Lumea credea că s-au despărțit, dar… Dovada că Irinel Columbeanu și iubita cu 40 de ani mai tânără sunt încă un cuplu. FOTO!

Irinel Columbeanu, cu datorii la întreținere și chiria neplătită

Dacă în urmă cu 14 ani, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 70 de milioane de euro, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Figura cu o datorie destul de mare la întreținere, de aproximativ 1.800 de lei și nu și-ar mai fi plătit chiria de mai bine de două luni. I s-a spus că, din cauza datoriilor, riscă să rămână fără apă caldă sau alte utilităţi și pentru că nu s-a conformat, a fost evacuat din cartierul rezidenţial, iar el ar fi fost pus în situația de a-și căuta o altă locuință, desigur, tot cu chirie.

Fostul milionar nu a trebuit să renunțe la luxul și confortul unei locuințe mari, ci și la mașinile cu care era obișnuit. Potrivit Click!, el ar conduce un Opel la mâna a doua.

Citește și: Motivul pentru care Irinel Columbeanu a hotărât să o lase pe fiica lui să plece în America

Mai mult decât atât, se pare că Irinel Columbeanu ar fi solicitat inclusiv ajutorul fostei sale soții, Monica, însă mama fetiței lui l-ar fi refuzat pe motiv că trebuie să-și ajute tatăl bolnav și să o întrețină pe Irina.

De la milionarul excentric, afaceristul a devenit astăzi un om modest, care va trebui să se obișnuiască cu traiul simplu. Desigur, mulți ar spune mai puțini bani, mai puține griji. Însă, expresia lui Irinel Columbeanu din ultimul timp trădează altceva.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Irinel Columbeanu nu și-a plătit chiria de 6 luni! Omul de afaceri, amenințat cu evacuarea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton