Irinel Columbeanu s-a împăcat cu iubita mai tânără cu 40 de ani decât el. Unde s-au afișat cei doi împreună

 Pirvu Cristina
.

Irinel Columbeanu s-a afișat la un evenimt cu iubita tineri. O bună perioadă de timp s-a zvonit că cei doi nu mai formează un cuplu, mai ales că aparițiile lor împreună erau din ce în ce mai mare. Iată că lor le e bine împreună, sunt fericiți departe de ochii curioșilor.

Anul trecut, la VIVA! Party 2018, Irinel Columbeanu s-a afișat cu Oana. Atunci s-a aflat că el trăiește, oficial  o nouă poveste de iubire. Oana e cea care îl făcea și îl face în continuare fericit. Este cu 40 de ani mai kică decât el, iar iubire ea pentru afacerist pare să fie și mai mare.

Irinel Columbeanu declara cum s-au cunoscut: „Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte…

Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana.

Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția.”

S-a zvonit de ceva timp că nu mai formează un cuplu. Iată că nu e așa, cei doi s-au afișat împreună. Conform Click, cei doi s-au afișat braț la braț la un eveniment cultural din București și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Surse din anturajul lor spun că aceștia ar fi plecat într-o vacanță, în țările arabe.

Irinel Columbeanu si Oana 2Irinel Columbeanu si Oana 2

Irinel Columbeanu, reguli stricte pentru iubita tinerică. Ce interdicții a primit Oana

Oana a primit interdicții de la omul lângă care se simte cea mai fericită. Pentru că a trecut deja printr-o experiență mai puțin plăcută după relația cu Monica Gabor, acum Irinel Columbeanu ia toate măsurile de precauție. Afaceristul i-a acordat multă libertate fostei sale soții, iar acest lucru nu se va mai întâmpla cu actuala iubită.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Oana Cojocaru nu are voie să dea declarații despre Irinel Columbeanu sau despre relația lor decât cu acordul lui. O altă regulă pe care afaceristul i-a impus-o iubitei sale este să apară cât mai rar singură în public, despre urmare, Oana s-a conformat și a mai rărit prezentările de modă pe care le avea.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton