Irinel Columbeanu pleacă la Monica Gabor, în Statele Unite: "Mr. Pink nu cred că este gelos"

 Dumitrache Laura
.

Irinel Columbeanu va pleca în Statele Unite ale Americii. Fostul afacerist nu și-a mai văzut fiica de patru ani. Irina s-a stabilit la mama sa în SUA, și locuiește împreună cu iubitul acesteia, Mr. Pink. Columbeanu a declarat că sărbătorile de iarnă le va petrecere alături de fiica lui și va locui la fosta soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu își va petrece Crăciunul în SUA, alături de fiica sa și fosta soție, Monica Gabor. Afaceristul nu și-a mai văzut fiica de patru ani și a decis să meargă în America pentru a se întâlni cu ea. Deși în trecut, Monica și Irinel au avut una dintre cele mai controversate căsătorii din showbiz-ul românesc, cei doi au ajuns la sentimente mai bune.

irinel columbeanuirinel columbeanu

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în 2011 și au în prezent o fiică,pe Irina. De atunci lucrurile s-au schimbat între cei doi foști parteneri. Monica s-a mutat în SUA, iar acum este logodită cu un afacerist chinez, Mr. Pink. În 2018, Irina a decis să plece în SUA la mama ei.

Citește și: Fiica Monicăi Gabor este întreținută de Mr. Pink în SUA. Irinel Columbeanu:”Vorbim de 300.000 de euro anual”

Citește și: Ce se întâmplă cu relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Irinel Columbeanu, anunț neașteptat:„I-am propus să…'

Citește și: Cum arată rochia de mireasă purtată de Carmen de la Sălciua la nuntă.Imagini spectaculoase de la eveniment

Citește și: Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici:”Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte”

Irinel Columbeanu pleacă la Monica Gabor în Statele Unite

Irinel Columbeanu a luat decizia de a plecat în SUA. Fostul afacerist a divorțat de Monica Gabor în 2011, iar despărțirea celor doi a fost una cu scandal. Anii au trecut, iar cei doi au ajuns la sentimente mai bune, de dragul fiicei lor. Recent, Columbeanu a mărturisit că va pleca în SUA, de Crăciun. Mai mult, acesta a declarat că va locui la Monica Gabor și Mr. Pink, iubitul vedetei. Irina Columbeanu a plecat în 2018 în SUA, iar de atunci nu și-a mai văzut tatăl. Astfel, fostul milionar a decis să își petreacă sărbătorile de Crăciun în SUA.

„Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați.', a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

Irinel Columbeanu: „Mr. Pink nu cred că este gelos”

Fostul afacerist are o relație decentă cu Monica Gabor, mama fiicei lui. Cei doi au decis să se înțeleagă bine și să aibă o relație bazată pe respect. Irinel Columbeanu a mărturisit că discută des cu fosta lui soție, iar Mr. Pink nu este gelos pe relația lor.

„Ultima dată am vorbit cu Monica cred că săptămâna trecută. Tot așa, i-am trimis niște mascote prin mesaje și mi-a spus că i-au plăcut. Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei. Având în vedere faptul că am mai conversat cu Monica de mai multe ori prin mesaje, iar el nu a fost deranjat.', a mai spus fostul afacerist.

Irinel Columbeanu și-a pierdut afacerile

În trecut, Irinel Columbeanu se număra printre cei mai bogați afaceriști din România. Ani la rând, petrecerile organizate la vila de la Izvorani au fost celebre în showbiz-ul românesc.

Ei bine, afacerile lui Columbeanu au intrat în faliment, motiv pentru care viața acestuia s-a schimbat. În prezent locuiește cu chirie și conduce o mașină la mâna a doua după ce a fost exectat silit de bănci. Chiar și așa, Columbeanu susține că este bine, iar cea mai mare dorință a sa este să își vadă fiica.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton